新會員登記
搜索
樓主: luiho

[高僧自身] 分享 龍普庵 lp eaum一期自身配帶包膠+學法人士感應

neac 發表於 14-8-2015 13:47
一時蠢咗,應該請寫瑪金版

好似仲有喎 師兄
小小牛 發表於 14-8-2015 18:45
我 e + 個荷包窮到挖沙都無呀  仲要停咗兩次放生, 無錢呀

咁你放生左自己先啦,唔好去到咁盡,唔係有人講過,就算做善事都要量力而為,就算你捐到荷包窮到挖沙都無,功德唔會即時派彩個喎
頭像被屏蔽
luiho 發表於 14-8-2015 18:54
咁你放生左自己先啦,唔好去到咁盡,唔係有人講過,就算做善事都要量力而為,就算你捐到荷包窮到挖 ...

講得好好
luiho 發表於 14-8-2015 18:50
有一期戴,訂左3期,2期留番俾D搵唔到一期,3期未出既師兄請

我諗住三塊一齊帶哂, 吾知個效果會係點呢
小小牛 發表於 14-8-2015 19:11
我諗住三塊一齊帶哂, 吾知個效果會係點呢

我試過一期3塊一齊帶,最後冇爆炸到,都係咁
luiho 發表於 14-8-2015 18:54
咁你放生左自己先啦,唔好去到咁盡,唔係有人講過,就算做善事都要量力而為,就算你捐到荷包窮到挖 ...

無所謂 la, 反正我都窮咗好多年了 其實 e + 我帶牌已經好少諗有無得派彩, 對於將要面對嘅勁敵, 都係先做好自己就算, 成吾成功, 都係要靠自己嘅

評分

查看全部評分

luiho 發表於 14-8-2015 19:13
我試過一期3塊一齊帶,最後冇爆炸到,都係咁

哈哈, funny comment
頭像被屏蔽
第三期最靚........不過我都係訂左純銀龍也版....都係得幾百塊
杏壇浪子 發表於 14-8-2015 19:17
第三期最靚........不過我都係訂左純銀龍也版....都係得幾百塊

浪子兄訂埋九寳銅版吖嘛, 師父的九寳銅好足料o架
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 14-8-2015 19:21
浪子兄訂埋九寳銅版吖嘛, 師父的九寳銅好足料o架

不過依家無曬了