新會員登記
搜索
樓主: rr1628rr

[討論] 帶崇笛是否真的會先黑仔一段時間呢?

个人觉得姐
頭像被屏蔽
帶崇笛是否真的會先黑仔一段時間?
我第一次听讲
我帶過2509黑左爆 黑左3個月頂唔順 放左上壇供 之後反覆試帶幾次 都係頂唔住要放低 09威力實在太強勁!!
我到而家為止,呢幾年已經是人生中之谷底,因為有朋友介紹將會帶怫牌!

如果帶怫牌之後會黑仔一排,真不敢想像:L....可能有機會見佛祖

PS:而家連食都有問題,又百病纏身!

佛牌係會幫你瀉惡 但唔會令到你走到絕路 而且人人帶都唔同 唔好講到咁嚇人啦 你帶都未帶過 就猜測其結果 會唔會自己想多左呢? 人生有起有跌 唔好一開波就賴個牌 問下自己點解會咁黑 一定有原因 唔會無原因 搵到原因再從根處理 先係上策!

評分

查看全部評分

chevychan8328 發表於 15-3-2012 02:37
我到而家為止,呢幾年已經是人生中之谷底,因為有朋友介紹將會帶怫牌!

如果帶怫牌之後會黑仔一排,真不敢想像 ...

凡人一生命數-定有高又低,正所謂否極泰來!壞概走佐,喜事自來!:handshake{:1_1:}

評分

查看全部評分

佛牌係助力,每個人都會有孽障,有因必有果消佐孽好事自然來{:6_294:}………

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 15-3-2012 13:22
佛牌係會幫你瀉惡 但唔會令到你走到絕路 而且人人帶都唔同 唔好講到咁嚇人啦 你帶都未帶過 就猜測其結果  ...

我係怕得很,沒辦法唔林多左!

自從三年前發現有長期病,接著來只有發現有更多病,然後一份有前途做左十年既工作都冇埋,休養生息半年病未好,又洗哂積蓄,迫住再找工作,做過兩份結果都因為身體頂唔住,比人炒或者要辭職!最近又找工作好耐都冇人請…幾年的生活壓力,好難好難頂!

現在很怕很怕,每晚對住天花又訓唔著!唉!可能我上一世做錯太多事!
chevychan8328 發表於 18-3-2012 05:42

自從三年前發現有長期病,接著來只有發現有更多病,然後一份有前途做左十 ...

人生不如意嘅事,十常八九!意志消沉你話個人點好都沒用,維有用積極及自信心去面對!苦盡甘來啦!努力!努力!努力!

評分

查看全部評分

chevychan8328 發表於 18-3-2012 05:42

自從三年前發現有長期病,接著來只有發現有更多病,然後一份有前途做左十 ...

如果真係因為業障問題 帶咩牌都幫你唔到 唯一方法 自己幫助自己 先斷惡再立善 例如發願再不食海鮮 先斷因食殺生之惡 或選擇戒牛肉 因牛是佛陀坐騎之一 跟佛祖四處苦行 有一定法理根基 戒牛對往世業障有所減輕 ,再不斷不計算回報地做善事 ,發心報施係轉運的最佳方法!

評分

查看全部評分