新會員登記
搜索
樓主: PrimaLaw@FB

[四面神] 開心死了~四面神帶歇乾隆一品窩

PrimaLaw@FB 發表於 4-8-2015 19:29
有人當成個unite版友都係智障:戴佛牌或者唔戴佛牌嘅人,信佛或者唔信佛嘅人,向個神佛求事許願有邊個未試 ...

第一,,你有D乜事呢,,就最鍾意擺別人上枱,,尼個已經吾係第一次嘞,,

第二,,一個連,心智,行為,都未成熟的人,,如何講道理會有人信呢?

第三,,係你講戴佛牌只係一種信仰,,但係又日求夜求,,自打嘴巴,,

你尼D人可以連自己都呃埋,,有乜做吾出?講吾出?
ching123 發表於 4-8-2015 20:17
第一,,你有D乜事呢,,就最鍾意擺別人上枱,,尼個已經吾係第一次嘞,,

第二,,一個連,心智,行為,都未成熟的人 ...

你真係痴咗?定係盲咗?

返去睇清楚你開果帖,是邊個話戴佛牌只是一種信仰先……

未瞓醒學人講……
PrimaLaw@FB 發表於 4-8-2015 20:27
你真係痴咗?定係盲咗?

哦,,咁你即係否定戴佛牌係一種信仰,,咁為乜?

為求食大餐?我絕對理解一個心智吾成熟的人,,明白,,但係笑左
PrimaLaw@FB 發表於 4-8-2015 20:27
你真係痴咗?定係盲咗?

你自己慢慢陶醉係自己世界嘞...........
終於可以確定,原來某人真是儍㗎