新會員登記
搜索
樓主: IsaacKaneko@FB

[坤平] 又忍唔住之 屈喇霞麗 2558 坤平派古曼

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 2-8-2015 22:23
咁樣對於真正想戴牌嘅牌友來講,當然係好事 la

對的。。令真正想戴牌的可以戴到
我都忍唔住請左呀 供金實在太實惠!
但咁耐以來都只帶過粉紅同黃肉 請得太多,帶到下年
剛請的神尼坤平仲未試,條頸唔夠力
頭像被屏蔽
Marron 發表於 3-8-2015 11:52
我都忍唔住請左呀  供金實在太實惠!
但咁耐以來都只帶過粉紅同黃肉  請得太多 ...

馬下神尼嗎
Marron 發表於 3-8-2015 11:52
我都忍唔住請左呀  供金實在太實惠!
但咁耐以來都只帶過粉紅同黃肉  請得太多 ...

到乃離咗職, 拉胡可以除低先 la, 乃d 坤平試來試去都係戴細模, 邊試得真o架

其實如果乃覺d 牌重, 點解又要戴珠鍊呢, 你有無磅過乃條珠鍊有幾重   玩下手乃換條繩鍊可以戴多兩塊牌添 la
杏壇浪子 發表於 3-8-2015 10:54
對的。。令真正想戴牌的可以戴到

係呀, 好似近期沙馬公照住個期坤平咁, 可能都吾太差嘅, 但當你望一望個炒價, 然后如果你又知道早幾個月個價時, 即刻原本想請來試戴下係咪咁堅揪嘅意慾都無哂
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 3-8-2015 12:29
係呀, 好似近期沙馬公照住個期坤平咁, 可能都吾太差嘅, 但當你望一望個炒價, 然后如果你又知道早幾個月個 ...

當然啦。。寧願俾貴些請舊牌好過

數過喇,我請左屈喇霞麗 坤平派古曼 理事版 6大 7細(粉紅肉細模請多左一尊)
龍婆屯 2495 前坤平後古曼出戰
龍婆添 2552 寶石坤平
阿贊礦醒 2558 神尼坤平
派嬌 藍肉 一大一細 銀符版
派嬌 粉紅肉 銀符版
派嬌 粉紅肉 無符管
你話我點帶得曬。。。
小小牛 發表於 3-8-2015 12:24
到乃離咗職, 拉胡可以除低先 la, 乃d 坤平試來試去都係戴細模, 邊試得真o架

其實如果乃覺d 牌重,  ...

拉胡已經除低ed, 乃估禾唔想織返條繩俾自己咩,但有時間都做左訂單先,禾唔想要師兄們等咁耐嘛!
平時要返工,返到屋企至做得!
係喎,如無意外,聽晚做乃個條,請耐心等候多一晚

評分

查看全部評分

Marron 發表於 3-8-2015 13:03
拉胡已經除低ed, 乃估禾唔想織返條繩俾自己咩,但有時間都做左訂單先,禾唔想要師兄們等咁耐嘛!
平時要 ...

嬂女事事以客為先, 第日吾做生意, 都實在係做 sales / customer service 嘅人材
小小牛 發表於 3-8-2015 14:20
嬂女事事以客為先, 第日吾做生意, 都實在係做 sales / customer service 嘅人材  
...

唔好呀
Sales / Customer Service 都做過了,唔鐘意!