新會員登記
搜索
查看: 3365|回復: 46

[西瓦利尊者] 龍普庵 LP Eaum 一期士華利 (徒弟版)

相信各位善心既師兄師姐都陸續收到龍普庵捐廟活動的結緣聖物 (捐廟報告)
其中已經同大家介紹過呢塊一期士華利 龍普用了自已擅長的人緣法門去開光 加上珍貴的材料
強烈建議大家包殼戴 我由泰國返到黎日日戴 內心平和左好多 脾氣細左

分享上星期一單野 話說上星期晚同朋友搭的士從太子去沙田 一上車個司機諗住兜路 但果頭我熟路 於是俾我踢爆左佢
之後又係度不斷講粗口 又話最憎去沙田 話我地上車時已經求神拜佛唔好去沙田 點知真係中 由頭講到尾 (你估我又好想搭? Call唔到Uber乍)
令人震驚的是我全程一句聲都無出過 我朋友都嚇親
因為所有熟既朋友都叫我做"的士判官" 我生平最憎就係的士司機 無論做乘客定自己楂車都告過好幾次的士司機
我朋友落車後同我講 以為我頭先會落車同佢嘈 問我做咩無反應 係咪唔舒服
我就將事實話俾佢知: 就係戴左呢塊龍普庵一期士華利 內心平靜左好多 無哂火

呢塊牌材料有 :
1) 蜜蜂花粉
2) 龍普庵2540 2545 2547 2549 2550年 特製聖粉 (這些聖粉曾用來製作澤度金, 龍普庵曾獲邀參與多期澤度金開光)
3) 龍普庵聖髮
4) 龍普庵檳榔渣
5) 龍普庵收藏的舊鈔票
6) 龍普Doo (Wat Sakae)聖粉
7) 阿贊班 (Wat Kao Or, 龍普庵師父) 瑪哈華聖粉

啡色版本做了4千幾塊.................. 記得睇埋落去

登錄/註冊後可看大圖

昨天收到了一份泰南朋友寄來珍貴禮物 打開原來是龍普庵送給我的徒弟版士華利
呢塊白色徒弟版的士華利 只做了284塊 比啡肉更足料 仲加上銀符管
全是由師傅結緣給徒弟 不設供請 能夠得到實屬榮幸
今天已戴上頸 希望脾氣再好D啦 師傅話齋:脾氣好 人緣就好
頂禮敬愛的龍普庵 Sadhu Sadhu Sadhu

Photo 25-7-15 10 02 10 pm.jpg

Photo 25-7-15 10 03 55 pm.jpg

Photo 26-7-15 6 29 42 pm.jpg

Photo 26-7-15 6 29 35 pm.jpg

評分

查看全部評分

恭喜師兄又有好聖物,又可以收心
頭像被屏蔽
bebekk 發表於 26-7-2015 19:27