新會員登記
搜索
樓主: Marron

我有一個心願。。。

Marron 發表於 25-7-2015 10:45
開張呀?我係屋企做咋!
叫做完下自己心願
我 d 咁嘅死窮鬼邊交得起租呀。。。{:1_192: ...

千祈吾巧開舖添呀, 除非乃有十足把握的生意額 乃睇下個d 開舖嘅佛牌舖, 計埋舖租人工, 走歪路揾錢一d 都吾出奇
Marron 發表於 25-7-2015 22:09
DIY佛牌鏈,珠呀,水晶呀,織繩,蠟繩,皮繩都可以做㗎喎!
單扣,雙扣,甚至9扣都得㗎喎!{:1_ ...

織女, 乃要有個心理準備, e d 手作仔係泰國低消費地區就梗係揾到食 la, 仲吾錯添但係香港, 乃可能連最低工資都到吾到o架呢
Marron 發表於 25-7-2015 23:04
有圖有真相!
呢個係我最滿意嘅作品呢~
雙色織繩,前二後一開合扣,我用咗好多心機同時間㗎! ...

Good job
小小牛 發表於 28-7-2015 09:16
過埋下個月乃歸家入牛棚做織娘, 然后由牛郎養乃呀

禾唔洗人養架!自食其力才是上策!

織女, 老實講, 乃 e + 收緊個價差不多同泰國一樣, 其實可以收貴些少的, 話哂乃都係港女, 使費吾同 ar ma
Marron 發表於 26-7-2015 00:03
暫時只賣俾Unite會員,一向有折㗎!
如俾我知帶陰牌,咪洗旨意我會賣條鏈俾佢! ...

嗱, 如果乃開咗舖, 就巧難豎得起乃隻中指了, 到時為咗交租, 理鬼得佢係陰人定係陰陽人吖
小小牛 發表於 28-7-2015 09:46
織女, 老實講, 乃 e + 收緊個價差不多同泰國一樣, 其實可以收貴些少的, 話哂乃都係港女, 使費吾同 ar ma  ...

嘻!
咁呀。。。舊客仔禾收返舊價

評分

查看全部評分

小小牛 發表於 28-7-2015 09:50
嗱, 如果乃開咗舖, 就巧難豎得起乃隻中指了, 到時為咗交租, 理鬼得佢係陰人定係陰陽人吖
...

禾呢 d 死窮鬼邊樹有鋪架!(暫時)
禾又唔係老大,無咁叻check 到佢係陰人定係陰陽人
唯有係呢樹賣住先~ 呢樹正氣
師姐幾時有? 我同細佬興奮等待中
mcsteven 發表於 28-7-2015 10:28
師姐幾時有? 我同細佬興奮等待中

鋪頭呀?我都興奮等待中
想要訂製鍊,可pm