新會員登記
搜索
查看: 5949|回復: 41

問題一個

請問各位師兄師姐有問聽過  亞贊size古繼嬌locket 2558  
係正牌嗎?
以下係FB 睇到:
材料:鬼兵骨,人緣油,紫寶石,和合incool,法門塔固
古繼嬌是所有黑白巫術/法術之始祖,他身驅為半人半妖, 飛天循地無所不能,相傳某日他從天而降教授法術給一位有緣人,並要求他苦作修行,嗰位有緣人就是第一位魯士,魯士所有法術都是由古繼嬌承傳,古繼嬌位置等同於道家祖師爺
70年代於曼谷有幾位師傅因修古繼嬌法而聲名大噪,供請過的善信有種種事蹟發生,貧窮的變生活無憂,生活無憂的變得更加富有,有些修魯士法的師傅因修古繼嬌法門後變得更加利害,因為古繼嬌本身就是魯士的師傅…

評分

查看全部評分

雖然唔知你講乜
但單睇你既介紹我已經斷定101%係陰牌
材料:鬼兵骨

古繼嬌是所有黑白巫術/法術之始祖

我識佢    半人半妖   則系人妖喇!    我同佢亞媽都好熟    妖那媽!     師兄吾串你   系串D老千姐

評分

查看全部評分

師兄,無論泰國,香港,內地定係其他地方,你有幾可聽到有人戴古繼嬌?都無咩人聽過,無人戴嘅牌有什麼可取之處呢,咁人人愛戴嘅高僧佛牌點解唔選擇呢,我知道內地有陰牌商吹緊呢D牌,回頭是岸,唔好做傻仔,呢D牌我連研究都唔想,浪費我時間

評分

查看全部評分

佢地果d係"正心拜陰論"haha..早排係fb成日都見到架拉,話係正牌..
我當堂嚇左一跳,,結果就得啖笑..

評分

查看全部評分

你有圖嗎?
頭像被屏蔽
絕不能戴陰牌
師兄,而家D陰牌商人真係吹到好誇張
一聽就知係陰 我覺得