新會員登記
搜索
樓主: Heabatov

相片過大? 簡易調整相片尺寸 Resize教學 (iOS+電腦篇)

Heabatov 發表於 20-7-2015 13:55
三叔(Android)用另一個App 但而家手上無Android機示範唔到

我剩係識 樹兄教我嘅方法咋, 就係用手機版, 再用原來手機的相機功能影相就 ok 了, size 都吾使改
小小牛 發表於 20-7-2015 13:58
我剩係識 樹兄教我嘅方法咋, 就係用手機版, 再用原來手機的相機功能影相就 ok 了, size 都吾使改 {:4_459 ...

牛牛無藉口,以後放相分享!Yeah!

評分

查看全部評分

Marron 發表於 20-7-2015 14:41
牛牛無藉口,以後放相分享!Yeah!

我諗住分享下 織女你d 繩o架, 不過第一條「甩底」, 惟有 stop la   
小小牛 發表於 20-7-2015 18:01
我諗住分享下 織女你d 繩o架, 不過第一條「甩底」, 惟有 stop la

第一條唔好,等我同你換咗織扣先啦,靚好多㗎!
Marron 發表於 20-7-2015 21:29
第一條唔好,等我同你換咗織扣先啦,靚好多㗎!

好,等你得閒先 同埋如果條五扣整得好,仲要麻煩你呢
小小牛 發表於 20-7-2015 21:36
好,等你得閒先  同埋如果條五扣整得好,仲要麻煩你呢

好野呀~ 但係下個月都唔得閒呢,事關我想試新野,需要時間研究
頭像被屏蔽
感謝
Marron 發表於 20-7-2015 23:10
好野呀~ 但係下個月都唔得閒呢,事關我想試新野,需要時間研究 ...

你學包殼呀

我想試蠟繩包殼,蠟繩織繩,皮繩crossover繩結繩,織繩加珠,試多d款式咁Lu
基本設計已經係個腦裡面,但唔做過未知問題係邊
超實用既資料