新會員登記
搜索
查看: 3287|回復: 12

MikahChung@FB(UID: 9054) 食飽了!飛走了!

http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=42209
6月28日 給 MikahChung@FB(UID: 9054) 即食了,而他亦在當天晚上聯絡本人,並查詢有關包殼的問題。
有關總數於6月29日下午回覆了他,直至7月1日提醒第一次付款,7月2日早上再問他是否不要,如果放棄請告知!
他在7月2日回覆是"要的!"並一併付款。
7月9日再問他付款了嗎? 他在7月10日回覆他不在香港,找人付了!
但我已查詢我的所有香港戶口由7月2日至7月12日都沒有他所說的這筆數。
我再在7月16日及7月17日再次追問,結果沒有任何回應,所以確定是放飛機!!!

Screenshot_2015-07-20-00-32-50.png Screenshot_2015-07-20-00-32-58.png Screenshot_2015-07-20-00-33-09.png

又一個失信,沒有責任感的買家 絕對係不能容忍既行為!!!
我發現權哥除左影牌D相靚,,連整微信圖片都很好,,睇得好舒服,,,佩服
吾要都算!仲要做防水殼   玩到禁盡
呢類人我最討厭!我有玩開相機,二手買賣經常遇見呢類人! 最后矢踪,全無責任心!
唉……學下我咁食完即磅,唔好兩頭望

評分

查看全部評分

要升到幾多分先俾人bid,咁會唔會好d?
我覺係個人問題,同咩級數無關係,要抓爛塊面幾高分都會。
眼見都2次都係幾十分最多百零分的人飛機
e d 友仔 blacklist 佢 la