新會員登記
搜索
樓主: vespawai

[魯士] 魯史係咩?有幾勁?點樣供?

咁如果我平時冇咩野求,只求工作順利和平安,咁又會唔會唔覺大佬幫緊我呀?
岩岩同威師兄請左塊魯士, 多謝師兄既意見{:6_294:}

師兄再介紹多D魯士唔同既法相俾我地見識下啦~
我都想供多尊魯士瀨瀨
vespawai 發表於 21-9-2011 21:52
我既布周十面派同魯史壇

嗶>正呀^.^亞贊甩布周十面派

評分

查看全部評分

apple7632 發表於 21-9-2011 23:12
嗶>正呀^.^亞贊甩布周十面派

眼利{:6_298:}
vespawai 發表於 21-9-2011 22:13
魯史帶我由一條谷底咸魚走出黑暗重生,每次有因難都會好快解決,求事成願更唔使講

谷底咸魚

仲要係親手製.上色.開光<總之亞贊甩一手一腳做架啦^^
hook282000 發表於 21-9-2011 22:42
咁如果我平時冇咩野求,只求工作順利和平安,咁又會唔會唔覺大佬幫緊我呀?

有佢係度,你個心都定d,有時順既時候你唔知大佬勁,我試過有一次個壇調位,將我車頭相個大佬放了埋一邊,跟住就知味啦,樣樣都唔順,要咩無咩,做咩都賴野,跟住我返去將大佬放返中間,裝香扣頭認錯!第二日,所有野回復正常,之後我以後都將佢放中間,仲將佢升高,高過所有魯史,之後就一凡風順!所以,保你同唔保你,好明顯呀!{:6_319:}
vespawai 發表於 22-9-2011 02:14
有佢係度,你個心都定d,有時順既時候你唔知大佬勁,我試過有一次個壇調位,將我車頭相個大佬放了埋一邊, ...

冇錯,雖然暫時未能在家中設壇供奉魯史,我只有一面魯士佛牌,這幾天都是帶衪,個心真是定了好多{:6_292:}
lams04 發表於 22-9-2011 02:29
冇錯,雖然暫時未能在家中設壇供奉魯史,我只有一面魯士佛牌,這幾天都是帶衪,個心真是定了好多

耶,我供咩即係你供!