新會員登記
搜索
樓主: VVWV

[討論] 徵求意見, 望各師兄指點一下

VVWV 發表於 16-7-2015 17:51
我的陰牌都已經處理好 交返俾師傅
多謝提點
另外請問有咩舊既冠蘭比較利人緣呢?

龍婆神尼嘅人緣鳥係相當吾錯嘅 choice
師兄, 如果上班時吾方便戴佛牌, 咁可以放工之后戴o架喎
VVWV 發表於 17-7-2015 01:44
龍婆實韻2520-2525係某佛牌店睇到要4XXX
山羊舊牌 龍婆甩同龍婆暗都要近萬或過萬 實在負擔唔起 ...

新D嘅都未必唔好嘅
山羊舊牌 龍婆甩同龍婆暗都要近萬或過萬 實在負擔唔起 ...

龍婆實韻就算吧, 龍婆暗太貴不需要,BKA兄講得對,龍婆沙懷,龍婆公的巴拉結是真的很出名很好的, 而且價錢可以在你預算之內,不用去佛牌店了,自己上網找找吧

山羊的話可試下龍婆醒早期的水牛角山羊 我自己都戴緊
也在你的預算內

尊山羊我之前都分享過
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=42184
頭像被屏蔽
龍普易( 益 )巴拉結 , 加持至"興致勃勃"嗰個 ,
龍普神尼    人緣鳥 / 人緣膏
龍普塔        人緣膏
或 老虎 / 山羊 / "四腳蛇"都係((人緣/招財))為主 .
小小牛 發表於 17-7-2015 09:38
龍婆神尼嘅人緣鳥係相當吾錯嘅 choice

謝謝師兄的回覆我認同神尼的人緣鳥不但好而且美觀
小小牛 發表於 17-7-2015 09:40
師兄, 如果上班時吾方便戴佛牌, 咁可以放工之后戴o架喎

我放工就直接回家睡, 如果一日只戴到一兩小時會否效力不足? 謝謝
chanwaiman 發表於 17-7-2015 10:38
新D嘅都未必唔好嘅

聽說加持時間差好遠, 舊牌會加持幾個月至造牌師父認為夠, 但新牌好像有點不太厲緊
Heabatov 發表於 17-7-2015 11:40
山羊的話可試下龍婆醒早期的水牛角山羊 我自己都戴緊
也在你的預算內

謝謝版主