新會員登記
搜索
樓主: 阿森

[坤平] 近期大熱既坤平

頭像被屏蔽
M-CJ 發表於 16-7-2015 12:48
好多牌D牌商都吹得好鬼劲,又话乜又话7,供金上涨乜乜,其实都系自己炒,起泰国低价罗翻黎,自己高价卖,比 ...

咁又係的
頭像被屏蔽
阿森 發表於 16-7-2015 08:51
今年啱啱出廟既坤平

好的謝謝
小小牛 發表於 16-7-2015 09:16
森兄仲係剩戴 阿贊仲呀

阿贊仲夠做嫁喇..我都想要一尊2497大模坤平,但又唔捨得
M-CJ 發表於 16-7-2015 12:48
好多牌D牌商都吹得好鬼劲,又话乜又话7,供金上涨乜乜,其实都系自己炒,起泰国低价罗翻黎,自己高价卖,比 ...

師兄懂得格價就最好了, 無咁容易俾d 牌商呃到
DICKSOK 發表於 16-7-2015 13:18

哈哈, DICKSOK兄係 阿贊仲嘅忠實粉絲   好多人都捨得俾萬幾二萬銀請派更也特別版, 而 阿贊仲 2497 大模行情似乎就無咁看漲了
小小牛 發表於 16-7-2015 13:56
師兄懂得格價就最好了, 無咁容易俾d 牌商呃到

我明白牌商都要赚钱养家,但系乱作,乱开价就太无人性,X咩宋包个壳其实100人仔都唔洗,居然开价比我1500人仔,赚左14倍,心都寒
M-CJ 發表於 16-7-2015 14:02
我明白牌商都要赚钱养家,但系乱作,乱开价就太无人性,X咩宋包个壳其实100人仔都唔洗,居然开价比我1500 ...

坦白講, 如果我知道個牌商開價較泰國那邊貴二至四倍, 我都是不會出聲的, 因為正如師兄所講, 咁人地都要賺錢養家o架嘛, 如果有間舖, 仲要俾舖租錢唷 不過由我開始接觸佛牌時見香港有d 牌舖抬高價八倍, 到側聞 facebook, 邪惡台......怎至有人做價炒高超過二十倍, 咁就真係離 q 哂譜, 佛都有火
师兄讲的岩,呢d人X的确抵死
小小牛 發表於 16-7-2015 14:20
坦白講, 如果我知道個牌商開價較泰國那邊貴二至四倍, 我都是不會出聲的, 因為正如師兄所講, 咁人地都要賺 ...

师兄讲的岩,呢d人X的确抵死
DICKSOK 發表於 16-7-2015 13:18

想就去馬啦~