新會員登記
搜索
樓主: renewlin

請教古曼的幾個問題

"除非好需要"
需要有好多原因,可能鐘意造型,可能對古曼感神秘感,之與此類各有所需.
至於有效冇效,咩有求必應呢家,我又係零感應嗰隻,星際鈍貽,有無用真係唔知,正如所講因人而異..........
唔熟真係唔好掂,其他師兄都係怕你要跟手尾
danielchung 發表於 11-7-2015 09:54
唔熟真係唔好掂,其他師兄都係怕你要跟手尾

係呀,信同唔信唔緊要,最差係遇到不如意事影響情緒
renewlin 發表於 11-7-2015 02:42
本人已經本身已有佛牌亦不是想祈求必定大富大貴之類,只是聽太多傳言想清楚了解交流。
因為我聽過人講係有 ...

如果古曼無靈就不叫古曼了
一般來講, 佩帶型古曼是不需要供奉的, 但我有個朋友他照樣供糖水雪榚, 個小朋友開頭無食, 不過 e + 照食無誤
gmg168888 發表於 11-7-2015 02:21
各位師兄除非好需要?.....邊個話一定有用!有求必應?     拜神.供 ...

哈哈, 我有次都係咁同個 師兄講, 既然講到塊牌如何如何好, 如何如何幫到自己, 但郤又會攞上來拍賣, 認真難以置信

評分

查看全部評分

小小牛 發表於 11-7-2015 10:28
哈哈, 我有次都係咁同個 師兄講, 既然講到塊牌如何如何好, 如何如何幫到自己, 但郤又會攞上來拍賣, 認真 ...

升級嘛!....我就當你講真!...[[[我]]]幫左你!你就升級!你就吾要我!張我賣比其他人!你仲有冇良心呀?

評分

查看全部評分

kreta 發表於 11-7-2015 09:48
"除非好需要"
需要有好多原因,可能鐘意造型,可能對古曼感神秘感,之與此類各有所需.
至於有效冇效,咩有求必 ...

師兄!你好!大家當傾下計!希望你吾你介意!....供古曼心態好緊要!本網有好多介紹!可參考下!   而..因為...鐘意造型,..對古曼感神秘感...各有所需...等等...應該想得清楚D....小弟多口!見諒
gmg168888 發表於 11-7-2015 16:30
升級嘛!....我就當你講真!...[[[我]]]幫左你!你就升級!你就吾要我!張我 ...

Agree x 2

評分

查看全部評分

Sorry我唔夠分擺相。
我有個古曼係泰國人比我既,兩年前d油係紅色,依家d油變左淡黑色同稀左。
有冇人都有呢個情況?

評分

查看全部評分