新會員登記
搜索
查看: 6721|回復: 20

請教古曼的幾個問題

請教各位是否有些古曼只是用法(同佛牌一樣?)沒入靈呢?如果真的是只有行法既古曼又是否需要供奉?
佩戴型的古曼是否需要供奉,如要是否放些糖/巧克力、汽水就可以?

本人對古曼一知半解,所以想請教對古曼有認識的人。

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
如對佛牌不太認識,建議佩帶佛祖牌,天神,師傅自身牌啦
始終古曼類對新手不太合適
如果你都是一知半解 ! 我建議你都帶正常佛牌會比較好啲! 因為一唔小心可能請到陰牌!
師兄?供古曼?想求D乜?邊位師父?
任何古曼都係有入靈,需要供奉。如果有牌商說沒有靈係呃你吧!要小心!

如果對古曼不太了解就三思,坊間所流通既古曼,大倍份都是用陰法開光!

樓主不如先接觸佛牌吧!

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
古曼一定入靈的
師兄,犯不著要供奉呢啲...除非好需要.......
各位師兄除非好需要?.....邊個話一定有用!有求必應?     拜神.供僧.請牌....一定有回報?....如果冇呢?今日吾上香?古曼冇飯食.冇糖食?佛牌再拍賣出去?    有D師兄話請左牌,又話有斬獲.又有嬴利...又話要升級!所以轉讓!   哥仔..你塊牌幾佰蚊姐...如果對你好!  你會轉讓   你會再拍賣出去?    吾好玩喇!        佛牌吾糸工具        如果請佛牌當糸捐獻既一種.自己會舒服D  見諒   小弟多口

評分

查看全部評分

本人已經本身已有佛牌亦不是想祈求必定大富大貴之類,只是聽太多傳言想清楚了解交流。
因為我聽過人講係有行法不入靈,亦都有泰國人送過古曼比我,但我當時無問過呢個問題,所以依家想交流理解下啫。
請各位諒解

評分

查看全部評分

師兄!你好!剛才po絕對吾糸針對!師兄!是小弟有感而發!見諒         有泰國人送過古曼比我....ok!可以放張相上來...睇下!...會有很多師兄幫你的!     佩戴型的古曼是[[[不需要]]]供奉的!     見諒