新會員登記
搜索
查看: 4890|回復: 63

[高僧自身] 我認我係土豪 之 龍普庵升級完成

首先多謝Unite一班師兄師姐既善心 今次龍普庵(LP Eaum)捐廟非常成功
而師傅亦給了大家很有意思的結緣聖物 詳情我會在整理後向大家匯報

有睇開我Post既朋友都知 我深感師傅和我非常之夾 師傅亦帶給我各方面的順利
身邊戴過師傅聖物既朋友/版友大都讚好 很多還和我一樣愛上師傅
而我自己則由銅-->九寶銅(製108塊)-->金(製18塊)

呢次拜見師傅 我就請師傅在我的金版上刻符
據知我是第一個請師傅在金版上刻符的人 因為他人怕劃花塊牌唔靚同唔想刮走D金
我自己就認為能親自將牌給師傅刻符是一件很有紀念意義 很幸福的事情
(畢竟我不是本地人 可以常常去拜師傅 )

其實我一早就拜托了在泰好友幫我訂一個靚金殼去感謝師傅
包殼時更加上了師傅給我一些聖髮和袈裟
手刻符+髮+袈裟 呢個全餐真係無得頂

一個土豪就此誕生

評分

查看全部評分

投降啦 認輸啦 再曬死人啦
光芒及氣勢令人透唔到氣

Btw, 感謝師兄之辛勞及帶回師傅俾我o地o既祝福~

Sadhu Sadhu Sadhu
富豪哥
豪哥躍升為皇室級數
luiho 發表於 8-7-2015 10:32
豪哥躍升為皇室級數

浩兄好耐無浦頭wor

你話自己
LouisLoo@FB 發表於 8-7-2015 10:24
光芒及氣勢令人透唔到氣

Btw, 感謝師兄之辛勞及帶回師傅俾我o地o既祝福~

Sadhu Sadhu Sadhu
3a3129 發表於 8-7-2015 10:22
投降啦 認輸啦 再曬死人啦

開心Share嘛

大家分享先熱鬧 師兄快D開下Post啦
唔該哂師兄