新會員登記
搜索
查看: 1641|回復: 12

[分享] 想問呢個咩牌了

頭像被屏蔽
龍蛇坤平..是龍婆川嗎
龍蛇坤平   
頭像被屏蔽
我係泰x網頁上找到的。。佢就咁寫:龍蛇坤平將軍13 年前由高僧龍婆村 (已圓寂) 限量製造,師父用一種叫「也 Fat」的愛情人緣粉混合多種花粉倒模。傳說這種愛情人緣粉加上高僧頌經加持能夠有效控制其他人的心靈,讓你心儀的對象喜歡你,讓你容易得到朋友、家人或情人的關心關懷,讓你的客人、上司、同事與你相處融洽,從而令你工作順利,得到貴人的幫助。師父當時特別叮囑配戴此佛牌不能心懷怨恨,不能有傷害他人和不尊重他人的心,才能得到庇佑。
杏壇浪子 發表於 2-7-2015 20:05
我係泰x網頁上找到的。。佢就咁寫:龍蛇坤平將軍13 年前由高僧龍婆村 (已圓寂) 限量製造,師父用一種叫「也 ...

嘩,好勁喎
頭像被屏蔽

就係唔確定咩牌先囉囉亂
師兄!吾好意思!小弟多囗.........[[[夠有效控制其他人的心靈,讓你心儀的對象喜歡你]]]...呢D說話!聽下就算啦!   你可以睇下本網.....有邊個  板主.樓主..夠胆寫呢D野!    你話佛牌可以助少少[[人緣]]就吾出奇!   講到禁誇...小心D呀!

評分

查看全部評分

gmg168888 發表於 2-7-2015 23:23
師兄!吾好意思!小弟多囗.........[[[夠有效控制其他人的心靈,讓你心儀的對 ...

屌得好!!!

師兄!小弟口多姐!......如果正牌點都冇問題!只糸D人為左出牌.....乜都夠膽講
頭像被屏蔽
gmg168888 發表於 2-7-2015 23:23
師兄!吾好意思!小弟多囗.........[[[夠有效控制其他人的心靈,讓你心儀的對 ...

我都係上佢網睇到而已