新會員登記
搜索
樓主: 小小牛

[討論] 泰國檢驗佛牌的公證行,真的只要付錢就可以出到驗證卡嗎?

小小牛 發表於 24-6-2015 14:01
女人鍾意講是非吖嘛

我係女人,但唔可以亂講是非,因為帶住拉胡啊~
老佛爷 發表於 24-6-2015 14:36
是G卡鉴定协会,虽说是我朋友告诉我的,但是肯定确有其事

咁請問你朋友有無報警呢
ShinHO@FB 發表於 24-6-2015 15:01
師兄, 唔好講D唔講D喎...

要講就詳盡D咁講...唔係親身經歷, 道聽途說, 好易出錯

道聽途說的最信吾過
Marron 發表於 24-6-2015 20:25
派我?俾支槍我先啦,牛大佬~

用你嘅美色好過 la
Marron 發表於 24-6-2015 20:26
我係女人,但唔可以亂講是非,因為帶住拉胡啊~

係喎,吾記得咗你係拉胡嘅忠實 fans 添
小小牛 發表於 24-6-2015 21:34
用你嘅美色好過 la

耶~
roll_done 發表於 24-6-2015 15:16
佢地有試過 但張卡好似有D可疑 又唔敢影張卡背面可能只係印左正面出黎

咪就係來來去去 搵來搵去都得呢張囉
呢件牌本身有爭議性 當年新加波仔私下搵師傅制做 做完仲出左本圖鑑 有晒
因為唔係Wat Sam Ngan 做Wat Sam Ngan 當然話無出過啦
但有晒圖鑑有晒開光照片 人家鑑定機構認為可以承認 咪承認係真牌囉你唔承認所有LP TAE私制既咪唔好請囉 講左幾年又番炒舊聞 唔係在UNITE出現我都廢時回D水魚
713eeb3dgw1eist9sxssbj20hs0ns42m.jpg 005M2k09jw1eq4zolzerkj30m80gowgz.jpg

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 25-6-2015 12:27
呢件牌本身有爭議性 當年新加波仔私下搵師傅制做 做完仲出左本圖鑑  ...

又學到野
roll_done 發表於 24-6-2015 15:16
佢地有試過 但張卡好似有D可疑 又唔敢影張卡背面可能只係印左正面出黎

D咭來喎, 一來如 Roll兄所講, 睇吾到咭的背面, 都吾知 e 張咭係咪真的; 二來這牌具吾具有代表性呢

另外, 我比較相信 G咭, Roll兄你呢, 有無 e 方面的心得和經驗分享下
亞特蘭提斯 發表於 25-6-2015 12:27
呢件牌本身有爭議性 當年新加波仔私下搵師傅制做 做完仲出左本圖鑑  ...

亞大搞定了