新會員登記
搜索
樓主: 小小牛

[討論] 泰國檢驗佛牌的公證行,真的只要付錢就可以出到驗證卡嗎?

我無 A 貨係手呀, 最好就係邪惡台個d 成日抨擊真佛卡嘅人 , 整塊佢地認為一定可以打沉公證行的 A 貨出來測試下, 吾好係到齋講人地點假點信吾過

評分

查看全部評分

老佛爷 發表於 23-6-2015 18:46
真卡假牌,包括送去鉴定牌被掉包了我都见过,但是也不能一口把几大鉴定协会都否定了,专家有打眼的时候也正 ...

師兄, 你見過的那間會掉包的鑒定機構叫什麼名稱呢, 開名 la
小小牛 發表於 24-6-2015 09:39
做咩成日數住人地發幾多個 post 啫  下次個 post 講下你先得

我無數呀。。。寫住㗎嘛!
耶~ 做乜講我姐!
小小牛 發表於 24-6-2015 09:43
我無 A 貨係手呀, 最好就係邪惡台個d 成日抨擊真佛卡嘅人 , 整塊佢地認為一定可以打沉公證行的 A 貨出來 ...

邪惡台,係咪咩la la 呀
Marron 發表於 24-6-2015 11:45
邪惡台,係咪咩la la 呀

無錯, 派你去做卧底吖
Marron 發表於 24-6-2015 11:43
我無數呀。。。寫住㗎嘛!
耶~ 做乜講我姐!

女人鍾意講是非吖嘛
小小牛 發表於 24-6-2015 09:46
師兄, 你見過的那間會掉包的鑒定機構叫什麼名稱呢, 開名 la

是G卡鉴定协会,虽说是我朋友告诉我的,但是肯定确有其事
老佛爷 發表於 24-6-2015 14:36
是G卡鉴定协会,虽说是我朋友告诉我的,但是肯定确有其事

師兄, 唔好講D唔講D喎...

要講就詳盡D咁講...唔係親身經歷, 道聽途說, 好易出錯
  • 係你朋友親身經歷定朋友的朋友?
  • 佢自己出卡定托人幫佢出卡?
  • 佢肯定送去驗塊牌係真?
  • 佢點知俾人換左?
  • 話換得, 一定係最後到手0個塊係假架啦! 咁佢又點知係假?

評分

查看全部評分

小小牛 發表於 24-6-2015 09:43
我無 A 貨係手呀, 最好就係邪惡台個d 成日抨擊真佛卡嘅人 , 整塊佢地認為一定可以打沉公證行的 A 貨出來 ...

佢地有試過 但張卡好似有D可疑 又唔敢影張卡背面可能只係印左正面出黎

登錄/註冊後可看大圖

評分

查看全部評分

小小牛 發表於 24-6-2015 13:59
無錯, 派你去做卧底吖

派我?俾支槍我先啦,牛大佬~