新會員登記
搜索
查看: 4384|回復: 44

[討論] 真真 假假

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

證書未必是正品,所謂的證書只是讓牌賣的更好價?
不是做假的錯,是明知道是假的都買翻來賣講是真的,
抱歉如果有影響到你們的生意,我只是分享而已。

補充內容 (22-6-2015 01:21):
抱歉啦,不了解本壇!
如果要得罪,請各位原諒小弟

抱歉如果有影響到你們的生意

朋友!分享是歡迎的!請先了解本壇!

還有你的圖很細
神龍猜 發表於 22-6-2015 01:02
抱歉如果有影響到你們的生意

朋友!分享是歡迎的!請先了解本壇!

抱歉啊,因為怕得罪人,所以先道歉
那知道得罪到本壇了~
抱歉Unite
李金明@FB 發表於 22-6-2015 01:06
抱歉啊,因為怕得罪人,所以先道歉
那知道得罪到本壇了~
抱歉Unite

哈!我唔講野!各位自己諗
請不要用假證書與真證書作對比·如你所講·咪個個都唔使放真牌?全世界都放假牌就得了·他匹贊的嘢乃人所共之的·並唔係乜秘密

評分

查看全部評分

kkk 發表於 22-6-2015 02:22
請不要用假證書與真證書作對比·如你所講·咪個個都唔使放真牌?全世界都放假牌就得了·他匹贊的 ...

不是做假的錯,是明知道是假的都買翻來賣講是真的,
李金明@FB 發表於 22-6-2015 02:42
不是做假的錯,是明知道是假的都買翻來賣講是真的, ...

如你所講·那泰國的驗牌公司可以關門了?
另·我給你假牌你幫我去出張真證書回來·

評分

查看全部評分

李金明@FB 發表於 22-6-2015 02:42
不是做假的錯,是明知道是假的都買翻來賣講是真的, ...

算吧啦你,又怕痕又怕痛咪唔好請牌羅

評分

查看全部評分

一係專搵d冇證書冇比賽既黎請咁一定係9999千足純金咁真啦