新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

[討論] 一人一個牌界奇怪現象

係咁泰國人一定最有錢
師兄 我個牌無咩力 可唔可以幫我拎去泰國比師父"充電
"
danielchung 發表於 16-6-2015 15:48
請左個異性緣牌,多左女朋友呀

真係咁就大把厹去請啦,信就真係太傻大天真喇 ...

咁不如我比張相佢帶係身好過啦
luiho 發表於 16-6-2015 15:55
以前同朋友入去回力,深夜2~3點島,玩21點同個打荷阿姐好岩傾,講埋佢個仔點點點咁(都幾深入架啦),我地一路輸 ...

呢鋪唔怕!咁個荷仲坐響度捱通霄同你吹水?唔怕係因為唔係佢D錢囉
bosco2206 發表於 16-6-2015 20:09
呢鋪唔怕!咁個荷仲坐響度捱通霄同你吹水?唔怕係因為唔係佢D錢囉

可能係啦,不過贏輸都唔係佢d錢
bosco2206 發表於 16-6-2015 20:09

唔信唔緊要,你有自由既,不過如果有人又係咁同你講……輸左唔好瀨我啵
韋拿 發表於 16-6-2015 15:46
除左財運既二哥豐就梗係坤平,請個坤平唔止人緣好,啲女仲會自己飛埋黎,排隊排到尖沙咀,請完坤平當然要加 ...

唔係呀,有啲人話帶某坤平之後..........食盡中、韓、意、法、日既美女呀
hook282000 發表於 16-6-2015 20:59
唔係呀,有啲人話帶某坤平之後..........食盡中、韓、意、法、日既美女呀 ...

邊塊,邊塊,借貴利都要請呀
對於一個賭徒來講,除咗一笑置之外,都無咩好講
hook282000 發表於 16-6-2015 20:59
唔係呀,有啲人話帶某坤平之後..........食盡中、韓、意、法、日既美女呀 ...

係咪話食到爛j嗰個先?