新會員登記
搜索
查看: 2674|回復: 22

[討論] 一人一個牌界奇怪現象

今時今日仲有人相信 請個牌可以逢賭必勝 可以發大財 腦殘嗎 有既話我會賣比你? 幾多千萬都唔賣啦下話

評分

查看全部評分

搵笨阿贊一大堆Fans
冇0有錯...入賭場戴咩入去都死,人地有獨立部門專搞呢科野
除左財運既二哥豐就梗係坤平,請個坤平唔止人緣好,啲女仲會自己飛埋黎,排隊排到尖沙咀,請完坤平當然要加個馬食能,唔係太多女我驚你頂唔順,最後由於你虛耗過度勸你請多個拍勁咁就無敵喇

評分

查看全部評分

請左個異性緣牌,多左女朋友呀

真係咁就大把厹去請啦,信就真係太傻大天真喇
賣家會話:我係本住助人為快樂之本嘅精神,加上你同呢面牌有緣,我先賣俾你。拿,記得多做善事喇!

評分

查看全部評分

以前同朋友入去回力,深夜2~3點島,玩21點同個打荷阿姐好岩傾,講埋佢個仔點點點咁(都幾深入架啦),我地一路輸左千幾二千蚊左右...跟住有一鋪佢對眼冇望住我地細細聲同我同個fd講"呢鋪唔怕,買啦",跟住就嬴左....所以我覺得十賭九騙,賭錢?玩唔過架!
怪象 1:
唔該! 我想要塊幾百蚊左右
可以有偏財運 賭波賭馬場場贏
有事業運 保平安
落club時幫我yo到女供請後
兩星期回頭話你塊都無力既
一定係假!!!!
luiho 發表於 16-6-2015 15:55
以前同朋友入去回力,深夜2~3點島,玩21點同個打荷阿姐好岩傾,講埋佢個仔點點點咁(都幾深入架啦),我地一路輸 ...

賭場吖姐,因每日重複去做。大概會估到的
d人真係腦殘,係既話,個個都係有錢人,世界上無窮人啦