新會員登記
搜索
查看: 4286|回復: 32

[注意] 跟團去泰國旅遊請小心!!!

話說前幾個月前朋友兩公婆跟團去泰國玩,佢地從來都冇接觸過泰國佛牌!今次一心去請牌同玩!點知當地嘅導遊叫佢哋唔好喺廟請牌、要請就同佢請!安全啲喎!咁佢地當然相信啦!於是佢地就係請咗一堆呢啲返黎做手信喇!朋友仲好有心咁話:我知你有帶泰國佛牌所以送俾你!當時一拎上手睇就知佢中伏!但係佢好有心我唔忍心當場踢爆佢中伏、唯有笑笑口話多謝!心諗過一排先提醒佢下次要小心!返到屋企我開晒殻出嚟睇!全部都係膠做既啲牌!啲當地導遊真係好離譜!賣假野比人!

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

評分

查看全部評分

真係無良心
好彩唔貴~
跟團旅遊買嘢真係要小心
重點
佢地從來都冇接觸過泰國佛牌!今次一心去請牌同玩!點知當地嘅導遊叫佢哋唔好喺廟請牌、要請就同佢請!安全啲喎!咁佢地當然相信啦!於是佢地就係請咗一堆呢啲返黎做手信喇!

呃遊客四圍都有啦,返大陸就話果D 咩野絲綿被,咩野蜜糖,咩野藥材
真係多謝分享
攪錯呀!!!
謝謝提供 外遊警示
頭像被屏蔽
邊間旅行社呀,可以去投訴佢啦
多謝提醒