新會員登記
搜索
樓主: Joema

[坤平] 龍婆它溫 派更也坤平 特別版

luiho 發表於 14-6-2015 02:26
成尊用錢母壓出黎??

有大量派更也料,啞贊 jun 開光ge 錢母
Joema 發表於 14-6-2015 02:32
有大量派更也料,啞贊 jun 開光ge 錢母

勁....第一次見

謝謝!!!

聽講黎緊好似有比賽,又會升值!!!
luiho 發表於 14-6-2015 00:13
我都唔知邊d係,咁你post d派更也出黎見識下

師兄,權哥係第一個 post 派更也版詳細資料上 Unite 的,你可以 search 權哥的帖啊,而且派更也圖鑑都出咗,我有乜嘢好 post 呢
Joema 發表於 14-6-2015 00:54
爛面?知唔知咩叫 脫模果時甩左,吹到爛面,又講到自己信佛,我就唔會話神佛爛面啦~不過牛哥你可能品格高上啲 ...

佛的法身無形相,釋迦牟尼佛的化身在我們這個娑婆世界已示滅,釋迦牟尼佛的報身在他的報身淨土,人世間的佛像是世間器物,自有其成住壞空,亦會有製作上的瑕疵和不完美,有咩咁出奇,莫非明明見到有問題都要違心說好嗎

hook282000 發表於 14-6-2015 01:24
呢一期的而且確唔係叫"派更也"

呢期牌叫ขุนแผนผงพรายทวิภูติ (中文拼音:坤平碰派他 ...

權哥就是專業