新會員登記
搜索
查看: 2639|回復: 27

[求教] 香港正牌地方

小弟新接觸佛牌 但害怕請到假牌 請問各位師兄有冇一些供金合理的地方介紹
聽說九龍城有一條街有很多的
unite·哩度都有好多牌選擇·供金又低·又有拍賣·又可以捐錢有牌送·去邊穩  無得輸拉

評分

查看全部評分

Unite 啦
出去比人當水魚劏就唔好
又假又陰又貴
新手好難搵到有良心佛牌鋪

評分

查看全部評分

呢度囉!

你出去試下搵唔搵到 純賣正牌 供金低 無假牌 無陰牌 有保證 唔呃你 學到野 可做慈善 可分享 可討論 可求助 嘅佛牌舖?

評分

查看全部評分

Unite 香港佛牌討論區

評分

查看全部評分

咁師兄們 財龜善加財佛可以戴在頸後?

呢度冇假野!全部正牌!供金平實! 選擇多資料足

我住九龍城既,多年黎眼見好多牌舖加入,當然經常白撞問價錢

價錢都唔係一個問題,人地要交租,有D就明劏兼老作

有次問個店長(長駐果種),問佢呢個係咪阿百加(當然我知道係阿百加啦),佢答我唔知咩係阿百加

即係好似去街市買菜咁,你問佢呢種係咪菜心,佢答你唔知咩係菜心

九龍城買配件就ok ge

評分

查看全部評分

爬文啦!

http://www.unitehk.com/forum.php ... E5%BE%8C&page=1

http://www.unitehk.com/forum.php ... =%E9%A0%B8%E5%BE%8C

韋拿大大教落:佛 級 不 可 帶 頸 後

最好唔好帶頸後喇師兄~~~

評分

查看全部評分

師兄,呢度5百請到既牌九龍城要3千幾,佢仲要同陰牌一齊賣

評分

查看全部評分

我好彩,係unite迎手上路,一塊假牌陰牌都冇請過....睇你好唔好彩