新會員登記
搜索
樓主: 芭蕉仔

[坤平] 派更也二期

小小牛 發表於 13-6-2015 00:24
信 佛陀的正知正見,而不是盲目的信仰

盲目的請牌,唔見報告出,實情請左番泥有冇戴過姐?..開post分享下啦,
小小牛 發表於 13-6-2015 00:45
師兄講啱吖,佛牌只是助緣,只是助緣都有分強弱嘅,既然有 師兄話派更也二期異性緣效果咁好,所以希望單 ...

嘩~牛兄你識咁多野,佩服佩服
小小牛 發表於 13-6-2015 00:35
我同 佛陀熟吾熟呀,話熟吾熟,話生又吾生咁 la  對呀,世間神棍多的是,我這個老嘢當然都是騙 ...

牛兄睇經典一定睇好多,佛陀有咩能力你都一清二楚,知佢可以俾到咩俾唔到咩

評分

查看全部評分

luiho 發表於 13-6-2015 05:08
盲目的請牌,唔見報告出,實情請左番泥有冇戴過姐?..開post分享下啦,

剛剛新手上路時,請牌真係有d 盲目,係又請吾係又請,所以有好多牌都仲未戴過,日后慢慢試 la
luiho 發表於 13-6-2015 05:32
牛兄睇經典一定睇好多,佛陀有咩能力你都一清二楚,知佢可以俾到咩俾唔到咩 ...

Luiho兄,我自幼愚痴經典少讀   佛陀吾係全能嘅上帝,佛陀金口親說他有幾樣嘢係做吾到的,其中一樣,Unite 新手區各大大已經寫了多個 post 探討,我就不多言了
mingwong814 發表於 12-6-2015 02:47
尊牌吾錯喎 桃花係咪咁型先 我都想有桃花啊

有無桃花對我黎講無咩所謂..
mingwong814 發表於 12-6-2015 02:50
呢尊係咪馬下蘇拉剎果期?

係呀..

http://www.unitehk.com/forum.php ... d%3D21%26sortid%3D2

同成功競投果位師兄結緣
芭蕉仔 發表於 16-6-2015 03:08
係呀..

http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=35800&extra=page%3D6%26filter%3Dtypeid ...

等你的佩帶報告

病左成個禮拜無戴..遲d先拉