新會員登記
搜索
樓主: mingwong814

佛牌處理,拍賣?

放慈善拍賣區,做善事,又可結善緣
d 牌有齊資料就可以拎上來拍賣, 但記得睇清楚拍賣的版規呀, 如果吾知有無人帶過, 而塊牌又新淨的話, 咪寫九成新囉

不過有一樣嘢你要同個朋友講, Unite 的師兄/師姐都是精明的消費者, 基本上你朋友係牌舖請牌的供金, 以此來到 Unite 開價的話, 九成無人會投的唷
支持慈拍!
luiho 發表於 11-6-2015 03:14
你試下係分享區出相...睇下有冇人有資料,就算冇資料起碼分到正定陰 ...

無問題 我有相就放上黎比各位師兄睇睇
以前請牌都係講眼緣, 好運既係眼光唔錯, 合眼緣既都係好野多
小小牛 發表於 11-6-2015 09:13
d 牌有齊資料就可以拎上來拍賣, 但記得睇清楚拍賣的版規呀, 如果吾知有無人帶過, 而塊牌又新淨的話, 咪寫九 ...

試過0係 UNITE 請牌真係返唔到轉頭
放張相黎分享下問下資料先
ShinHO@FB 發表於 11-6-2015 22:20
試過0係 UNITE 請牌真係返唔到轉頭

這是 Unite 存在的最大價值呢
小小牛 發表於 12-6-2015 00:29
這是 Unite 存在的最大價值呢

俾人認識到正牌陰牌分別,同供陰既後果...我覺得才是 Unite 存在的最大價值

評分

查看全部評分

luiho 發表於 12-6-2015 00:59
俾人認識到正牌陰牌分別,同供陰既後果...我覺得才是 Unite 存在的最大價值 ...

絕對同意