新會員登記
搜索
樓主: Marron

[坤平] 不斷遇到好人好事 - 屈喇霞麗坤平

Marron 發表於 10-6-2015 11:26
上拉胡,下坤平。

如果第二, 第三扣去到第七, 第八粒珠的高度, 四塊牌都應該吾會相撞o架
小小牛 發表於 10-6-2015 13:48
世間法本來就是緣起的唷

如果師姐吾著露背裝, 著番件有領嘅 t-shirt, 掛係后面都睇吾到嘅 {:4 ...

我麻煩呀,唔鐘意佛牌貼肉
好!等我研究下條鏈點攪先!
小小牛 發表於 10-6-2015 13:52
如果第二, 第三扣去到第七, 第八粒珠的高度, 四塊牌都應該吾會相撞o架  
...

我試下 La...
Marron 發表於 10-6-2015 13:53
我麻煩呀,唔鐘意佛牌貼肉
好!等我研究下條鏈點攪先!

你話鍾意d 牌係件衫裏面, 咁d 牌實貼肉o架喎, 除非你面衫裏面仲著咗底衫, d 牌係件底衫外面
小小牛 發表於 10-6-2015 14:06
你話鍾意d 牌係件衫裏面, 咁d 牌實貼肉o架喎, 除非你面衫裏面仲著咗底衫, d 牌係件底衫外面  
...

正是如此!
我要牌係面衫裏面,底衫上面。幹淨嘛!
Marron 發表於 10-6-2015 14:10
正是如此!
我要牌係面衫裏面,底衫上面。幹淨嘛!

你d 牌無包防水殼嗎
小小牛 發表於 10-6-2015 16:16
你d 牌無包防水殼嗎

無呀。。。
拉胡請時跟埋殼,屈喇霞麗坤平有香味,唔想包防水殼
剛剛同權兄請左派嬌坤平粉紅肉
Marron 發表於 10-6-2015 16:38
無呀。。。
拉胡請時跟埋殼,屈喇霞麗坤平有香味,唔想包防水殼
剛剛同權兄請左派嬌坤平粉紅肉 ...

雖然你掛係底衫外, 但如果夏天出汗勁, d 汗氣會整濕塊牌的, 我有粒符珠就係咁, e + 成粒溶咗嘅麥提沙咁

啊, 塊派嬌粉紅肉係咩符管呀
小小牛 發表於 10-6-2015 17:29
雖然你掛係底衫外, 但如果夏天出汗勁, d 汗氣會整濕塊牌的, 我有粒符珠就係咁, e + 成粒溶咗嘅麥提沙咁 { ...

我唔大汗,所以唔怕。反而男友劫咗我d牌,佢大汗,我無包防水殼!
我叫佢俾我包咗防水先再帶,佢又唔制!唉!
無符管㗎,唔緊要,我好隨緣的。權兄尊登幫我揾㗎,無理由唔請姐!何況,尊牌好靚㗎!
Marron 發表於 10-6-2015 18:11
我唔大汗,所以唔怕。反而男友劫咗我d牌,佢大汗,我無包防水殼!
我叫佢俾我包咗防水先再帶,佢又唔制! ...

派嬌塊粉紅肉吾止靚,仲好鬼香o架