新會員登記
搜索
樓主: Marron

[坤平] 不斷遇到好人好事 - 屈喇霞麗坤平

TAISIN 發表於 10-6-2015 10:34
呢排個價真係好平。
賺蝕係其次,暫時都唔聽見有用家話唔好,咁已經值回票價。 ...

如果吾係基於某d 原因, e 批屈勒霞麗 2558 坤平根本無可能用咁相宜的供金請到 你睇這批坤平的用料, 其實係遠遠豐富過 龍婆沙礦 / 龍婆醒他們的碰派坤平, 我覺得亦好過屈勒霞麗 2557 個批

我聽聞有個泰國牌商, 帶了一輪這塊 2558 銅符管版大模, 跟住攞去包金殼 雖然聽落有d 誇張, 但亦可見此牌吾係流嘢來o架

Marron 發表於 10-6-2015 10:55
我一定要換。。。
三面倒品字型帶唔到  唔鍾意牌碰牌  細塊d嘅話都ok嘅  ...

三面倒品字吾會牌碰牌o架喎, 我 e + 就係咁樣帶緊三塊
小小牛 發表於 10-6-2015 11:03
三面倒品字吾會牌碰牌o架喎, 我 e + 就係咁樣帶緊三塊

你係男士。。。 我地女士嘅麻煩。。。
係心口位嘛。。。
Marron 發表於 10-6-2015 10:51
象神我有四尊
拉胡一定帶

我有一個象神小立尊, 一塊前象神后鑲鏡的牌, e + 揾緊個尊象神好很貴, 仲要吾知揾吾揾到, 要睇緣份了

拉胡有樣好, 可以掛后面, 方便吖
Marron 發表於 10-6-2015 11:07
你係男士。。。 我地女士嘅麻煩。。。
係心口位嘛。。。 ...

哈哈, 我明了, 師姐係有料女士

咁d 扣整得分開d, 高d 囉, 都應該吾會撞牌啩
小小牛 發表於 10-6-2015 11:07
我有一個象神小立尊, 一塊前象神后鑲鏡的牌, e + 揾緊個尊象神好很貴, 仲要吾知揾吾揾到, 要睇緣份了 {:4 ...

請牌真係要講緣份架!
我有諗過放拉胡係後面,但係覺得怪,放係後面咪係人都睇到囉!
我較喜歡放在衣服內。
小小牛 發表於 10-6-2015 11:10
哈哈, 我明了, 師姐係有料女士  

咁d 扣整得分開d, 高d 囉, 都應該吾會撞牌啩

上拉胡,下坤平。

我咁帶囉…

我咁帶囉…
折哀

多謝師兄,有心。
Marron 發表於 10-6-2015 11:11
請牌真係要講緣份架!
我有諗過放拉胡係後面,但係覺得怪,放係後面咪係人都睇到囉!
我較喜歡放在衣服內 ...

世間法本來就是緣起的唷

如果師姐吾著露背裝, 著番件有領嘅 t-shirt, 掛係后面都睇吾到嘅