新會員登記
搜索
樓主: Marron

[坤平] 不斷遇到好人好事 - 屈喇霞麗坤平

哦。。。諗諗先~~
剛係慈拍見到有兩個post無人下標,本住做慈善心態,下咗兩個bid。。。計計數先。。。
小小牛 發表於 10-6-2015 00:29
啱啱有位人兄棄 bid, 我又多一套理事銅符管版

你已結緣我就唔洗諗你喇!
其實我邊帶得曬,諗住慈拍,或者送俾有緣人!
呢d都係褔份嚟嘅。。。
各帥兄師姐離題一問,我有粒龍婆添2517 look om,我想問剩喺念佛首經得唔得?現在戴緊四面神加look om ,thx

Yes, 但唔係揾權哥請,揾泰國朋友仔幫手
JamWong@FB 發表於 10-6-2015 02:26
各帥兄師姐離題一問,我有粒龍婆添2517 look om,我想問剩喺念佛首經得唔得?現在戴緊四面神加look om ,thx ...

佛首經好吖!我依家帶乜牌都好,帶前帶後都會唸三次,為公公誦經都係誦三次佛首經。
Marron 發表於 10-6-2015 00:54
你已結緣我就唔洗諗你喇!
其實我邊帶得曬,諗住慈拍,或者送俾有緣人!
呢d都係褔份嚟嘅。。。 ...

師姐, 每一款的用料吾同, 係效能上應該會有小小差別的, 你不妨每一款都去試下, 試啱同你最夾的版本咪 keep 實囉 如果你試咗三款版本係同你特別夾嘅, 派嬌 & 派暗又試得好, 咁咪帶哂五塊, 三塊屈勒霞麗, 跟住左一塊派嬌, 右一塊派暗, 后面吾好嘥, 三塊小模掛哂后頸, 爽呀

師姐, 這批屈勒霞麗 2558 坤平, 如果無估計錯, 過得幾年, 你會有回報的, 俾小小耐性 keep 實, 吾好輕易當普通嘢放出去呀
tim1207 發表於 10-6-2015 07:19

正呀, 期待 Tim兄繼屈白欖四的 report 后, 又一分享力作
小小牛 發表於 10-6-2015 09:35
師姐, 每一款的用料吾同, 係效能上應該會有小小差別的, 你不妨每一款都去試下, 試啱同你最夾的版本咪 kee ...

真心覺得你好可愛!
有緣 bid 到先算啦~~~
剛見到有師兄出讓屈騎四面神,我本來有一尊,但俾男友打劫左!佢仲劫埋我尊拉胡!帶得好順喎,應該唔會俾返我架喇 結緣俾佢啦~~~
呢兩日又請得返喎!
無錢落 bid 喇
tim1207 發表於 10-6-2015 07:19

等你帶後報告喔!
小小牛 發表於 10-6-2015 09:35
師姐, 每一款的用料吾同, 係效能上應該會有小小差別的, 你不妨每一款都去試下, 試啱同你最夾的版本咪 kee ...

" 三塊屈勒霞麗, 跟住左一塊派嬌, 右一塊派暗, 后面吾好嘥, 三塊小模掛哂后頸, 爽呀 "
咁咪帶八塊!
咁我嘅財龜,拉胡,(藥師佛,士嘩Lee - 好想請) 帶邊呀?
鐵鏈
好重呀。。。