新會員登記
搜索
樓主: Hugoz

[坤平] 分享兩尊獎勵自己嘅生日禮物

TAISIN 發表於 9-6-2015 12:34
唔緊要,反正我手上都有幾塊細的。
同埋我思考緊,係咪屈勒坤平在阻止我去做一件根本非我金錢能力範籌內的 ...

你請咁多細模做咩, 用來溝女呀
TAISIN 發表於 9-6-2015 12:34
唔緊要,反正我手上都有幾塊細的。
同埋我思考緊,係咪屈勒坤平在阻止我去做一件根本非我金錢能力範籌內的 ...

喂哥仔, 你吾好講到咁偉大先得o架, 搞到我好似阻了其他人得到師父嘅祝福咁樣
小小牛 發表於 9-6-2015 13:55
唉, 后生仔, 人生係充滿了灰色地帶的, 邊會樣樣嘢都黑白分明o架

生活上的而且確好多灰色地帶,如果可以分明到少少而自己又做得到的,盡力去做。

評分

查看全部評分

小小牛 發表於 9-6-2015 13:56
你請咁多細模做咩, 用來溝女呀

我只能說冥冥之中有所安排,是屬於我的終是會到我手上。
至於溝女好呀!
我又唔中意溝仔...
小小牛 發表於 9-6-2015 13:59
喂哥仔, 你吾好講到咁偉大先得o架, 搞到我好似阻了其他人得到師父嘅祝福咁樣
...

我倒不認為你或其他人在阻著別人,我覺得冥冥之中有安排,你,或是其他人的難阻,可能只係對其他人同塊牌之間的考驗,可能對方本身跟塊牌緣份較薄,要破少少財去搭夠。
TAISIN 發表於 9-6-2015 21:36
我只能說冥冥之中有所安排,是屬於我的終是會到我手上。
至於溝女好呀!
我又唔中意溝仔 ...

好一句冥冥中,等你后續解話
TAISIN 發表於 9-6-2015 21:40
我倒不認為你或其他人在阻著別人,我覺得冥冥之中有安排,你,或是其他人的難阻,可能只係對其他人同塊牌之間 ...

哥仔,你講得好玄好鬼有深度呀,如果我係妹妹仔,實俾你迷到 la
TAISIN 發表於 9-6-2015 21:40
我倒不認為你或其他人在阻著別人,我覺得冥冥之中有安排,你,或是其他人的難阻,可能只係對其他人同塊牌之間 ...

講起同塊牌的緣薄,有單嘢真係諗起都火滾
小小牛 發表於 9-6-2015 21:42
好一句冥冥中,等你后續解話

暫時所發生的事跟異性緣無關,我都希望來緊的時間會有關。
到時出份靚報告。
話說在前頭,派暗都覺得有少少野,但可能屈啦更夾我。
小小牛 發表於 9-6-2015 21:44
哥仔,你講得好玄好鬼有深度呀,如果我係妹妹仔,實俾你迷到 la
...

我得把口架咋,女女見到我方容會自動調頭走的