新會員登記
搜索
樓主: Hugoz

[坤平] 分享兩尊獎勵自己嘅生日禮物

小小牛 發表於 9-6-2015 09:27
權哥又出屈勒霞麗 2558 理事版 la, 個價都仲係跳樓價, 搶 la 喂哥仔

你忘了我的承諾仲未到期嗎?
小小牛 發表於 9-6-2015 09:27
權哥又出屈勒霞麗 2558 理事版 la, 個價都仲係跳樓價, 搶 la 喂哥仔

吃太多,會滯的啊!
TAISIN 發表於 9-6-2015 10:33
你忘了我的承諾仲未到期嗎?

你嘅承諾應該係吾好係拍賣區 talking, 而吾係吾好 bid 嘢 ar ma
TAISIN 發表於 9-6-2015 10:34
吃太多,會滯的啊!

這個吃了不會滯唷, 很好的營養品, 仿如豆腐, 好味易消化又便宜 但哥仔, 豆腐用來做腐乳的話, 發下發下, 價錢就會不同了, 今次屈帝搣/屈勒霞麗 2558 批坤平, 有銀符管版供金都如此平實, 你 pm 給我的是原因之一, 借勢有平嘢執你就好執 la
TAISIN 發表於 9-6-2015 10:34
吃太多,會滯的啊!

派嬌已經吾使講, 根本無可能用這個價請到銀符管版 派暗同屈勒霞麗 2558 這批坤平差不多同期, 你試下問 guyguy, e + 用吾用到二百零三百蚊請到銀符管版 所以 權哥這批理事版, 你吾把握機會請就笨豬豬囉
小小牛 發表於 9-6-2015 10:51
你嘅承諾應該係吾好係拍賣區 talking, 而吾係吾好 bid 嘢 ar ma

不要把自己推向灰色地帶。
小小牛 發表於 9-6-2015 11:00
這個吃了不會滯唷, 很好的營養品, 仿如豆腐, 好味易消化又便宜  但哥仔, 豆腐用來做腐乳的話,  ...

見好就要收手,我又不是炒家,而且應該還有很多師兄未有的...
小小牛 發表於 9-6-2015 11:13
派嬌已經吾使講, 根本無可能用這個價請到銀符管版  派暗同屈勒霞麗 2558 這批坤平差不多同期, 你試下 ...

唔緊要,反正我手上都有幾塊細的。
同埋我思考緊,係咪屈勒坤平在阻止我去做一件根本非我金錢能力範籌內的事。
而且多留點機會給別人,牌的原意是讓更多人受到祝福,我自私地貪多幾塊,受惠的人就少幾個。
都很漂亮啊,师兄有下面那块银符管坤平的资料吗,求分享
TAISIN 發表於 9-6-2015 12:28
不要把自己推向灰色地帶。

唉, 后生仔, 人生係充滿了灰色地帶的, 邊會樣樣嘢都黑白分明o架