新會員登記
搜索
樓主: snakei23094

[討論] 呢排好似冇咩人再討論“令”何解?

TAISIN 發表於 1-6-2015 20:28
有一塊8手猴神,鷹神仲搜尋中。

八手猴神,莫非是 龍婆駕龍
小小牛 發表於 1-6-2015 21:27
派嬌係泰國好似已經進入冷靜期,除咗塊三符管版本仲係到發神經之外
...

師兄好似睇準個市咁,師兄你手上仲有咩派橋玉係手?
小小牛 發表於 1-6-2015 21:30
八手猴神,莫非是 龍婆駕龍

好像是!當時唔識野,應該是吧
guyguy 發表於 1-6-2015 18:12
現在派橋係香港市場甚少流通,有價冇市呢

因為泰國已經一早散哂囉
guyguy 發表於 1-6-2015 21:37
師兄好似睇準個市咁,師兄你手上仲有咩派橋玉係手?

我吾算睇準個市呀, 我的供請價都不便宜唷 派嬌林律是一定要請的了, 至於個塊粉紅肉三符管版, 我就請吾起了, 亦覺得吾值 e 個價
moradok 發表於 1-6-2015 22:24
因為泰國已經一早散哂囉

據聞有個新加坡牌商入了很多派嬌金符管版
TAISIN 發表於 1-6-2015 21:48
好像是!當時唔識野,應該是吧

是否一尊頗大的小立尊來的呢
小小牛 發表於 2-6-2015 08:59
我吾算睇準個市呀, 我的供請價都不便宜唷  派嬌林律是一定要請的了, 至於個塊粉紅肉三符管版,  ...

派橋林律真係不便宜,但回想起用16粒一期符珠做,感覺值回票價。有價冇市,未必會個放出黎,包括我在內
guyguy 發表於 2-6-2015 09:07
派橋林律真係不便宜,但回想起用16粒一期符珠做,感覺值回票價。有價冇市,未必會個放出黎,包括我在內 ...

派嬌林律除咗有派更也的料之外, 最特別是這塊牌是集合了其它肉版本的料於一身, 密度高, 又加入一種特別的金屬粉(吾記得咗這種金屬個名), 然后又經過 龍婆馬下蘇拉剎再獨立再加持 所以我都跟一位學法嘅師兄, 請多一套林律以作留念 至於個塊粉紅肉三符管版, 就由得d 有錢人去搶吧
小小牛 發表於 2-6-2015 09:25
派嬌林律除咗有派更也的料之外, 最特別是這塊牌是集合了其它肉版本的料於一身, 密度高, 又加入一種特別的 ...

林律符珠有冇請埋?