新會員登記
搜索
樓主: king203344

[拍賣] 小小分享..好似無人post過...

哈哈..無人問我都係自己KEEP..第一個佛牌@@"個後面好令.但太大舊所以只擺係到...
但本想.希望放出.但唔記得左個牌年份.和唔記得左龍婆是誰.希望壇主有資料
king203344 發表於 24-5-2015 19:49
哈哈..無人問我都係自己KEEP..第一個佛牌@@"個後面好令.但太大舊所以只擺係到...
...

車 唔放早講ma又要我轉區 轉左你又唔放 搵笨 (講笑 唔好嬲)
亞特蘭提斯 發表於 24-5-2015 19:52
車 唔放早講ma又要我轉區 轉左你又唔放 搵笨 (講笑 唔好嬲)

其實我想放牙..BUT=.=...只想收反本金再供請好野
king203344 發表於 24-5-2015 19:45
-.-...我請的時候3000 (2)個-.-....唔好玩我LA壇主>

樓主想收返本金真係有D難度。
你地自己得閒出下lo^^最緊要唔好差太遠
king203344 發表於 24-5-2015 20:25
你地自己得閒出下lo^^最緊要唔好差太遠

你打多左個0?
真心咁多-.-我是否比人呃左- -
king203344 發表於 24-5-2015 19:52
但本想.希望放出.但唔記得左個牌年份.和唔記得左龍婆是誰.希望壇主有資料 ...

師兄 我想同你分享個好有趣既故事 我今日去金行睇金飾 我睇到一條鑽石白金鏈幾靚 咁我就問個Sales d鑽石有幾重同白金淨重啦? 誰不知個Sales答我:「我都唔知呀 我淨係想賣ja 我都唔係好清楚ga 唔知先生你知唔知呢?」 我心中當下閃過一個念頭 :難度佢知道我都係金行既Sales? 想我比資料佢 幫佢做生意? 哈哈 當然我無講出口啦

評分

查看全部評分

king203344 發表於 24-5-2015 20:28
真心咁多-.-我是否比人呃左- -

師兄,俾人呃咗,就算 la, 當買個教訓,下次學精d 囉 你這些牌連資料都無,來歷都不明,為何還想收錢結緣給人呢

評分

查看全部評分