新會員登記
搜索
樓主: Marron

俾我訴下苦。。。好黑!

TAISIN 發表於 22-5-2015 16:13
D人成日話帶必打會比較易燥就因為咁?
但人易燥咪更容易做孽而不知?

咁我又未聽過有人戴必打會燥喎,會黑仔就聽過 至於燥,聽過戴屈當一,戴哈努曼,戴有藏老虎皮嘅虎頭魯士,及大名頂頂嘅派更也,都出現莫名奇妙很火大的現象 燥又吾一定會做「孽」咁嚴重嘅,不過容易犯口業就真 如果覺得自己控制吾到,咪吾好帶那塊牌囉 如果有信心能夠適應到嘅,咪專注小心d 自己嘅言行囉

小小牛 發表於 22-5-2015 21:15
咁我又未聽過有人戴必打會燥喎,會黑仔就聽過 至於燥,聽過戴屈當一,戴哈努曼,戴有藏老虎皮嘅 ...

哈努曼都會?
我帶哈努曼就唔會燥,不過心理上就覺得D人成日想挑戰我的權威,最後唔發火鬧佢都唔知醒咁。
TAISIN 發表於 22-5-2015 21:20
哈努曼都會?
我帶哈努曼就唔會燥,不過心理上就覺得D人成日想挑戰我的權威,最後唔發火鬧佢都唔知醒咁。 ...

哈哈,這正是哈努曼的特性,所以打泰拳嘅泰國人都會喜歡戴哈努曼 咦,Taisin兄嘅權威是什麼呢
小小牛 發表於 22-5-2015 21:26
哈哈,這正是哈努曼的特性,所以打泰拳嘅泰國人都會喜歡戴哈努曼  咦,Taisin兄嘅權威是什麼呢  ...

小小的管理層而已。
D伙計唔聽話,指佢東係要向西行。
TAISIN 發表於 22-5-2015 21:29
小小的管理層而已。
D伙計唔聽話,指佢東係要向西行。

管理層帶哈努曼,鷹神都十分適合o架呢
小小牛 發表於 22-5-2015 21:39
管理層帶哈努曼,鷹神都十分適合o架呢

咁我又真係幾喜歡呢兩款。