新會員登記
搜索
樓主: catwong

[求助] 女人戴坤平不可以助事業ma??

VVWV 發表於 23-9-2011 17:26
和合既其中一個法.
個樣多數系一男一女抱住,腰間有紅/白線.

師兄你有無做過?得唔得呀...一般請金幾多到
唔系真人抱抱的 , 佛牌來的 , 中文名燕通 , 陰居多 , 有些利姻緣的坤平後面都有燕通。
女人最緊要有事業線
justinK 發表於 24-9-2011 00:22
女人最緊要有事業線

{:6_327:} 睇下周秀娜就知.........{:6_316:}
hook282000 發表於 23-9-2011 23:27
睇下周秀娜就知.........

都係戴push up 實際啲
{:6_293:}我帶咗一段時間,人緣真係好強勁,做乜都好順利.
{:6_315:}士嘩lee和坤平都有增人緣的功效...如果女生不適合帶坤平...可以帶士嘩lee嗎?兩者又有什麽區別呢...?
子房 發表於 12-10-2011 11:35
士嘩lee和坤平都有增人緣的功效...如果女生不適合帶坤平...可以帶士嘩lee嗎?兩者又有什麽區 ...

士嘩lee係人緣至尊,對工作很大幫助,本人覺得士嘩lee人緣強很多
vespawai 發表於 12-10-2011 15:41
士嘩lee係人緣至尊,對工作很大幫助,本人覺得士嘩lee人緣強很多

thx...!{:6_314:}