新會員登記
搜索
查看: 9101|回復: 28

[求助] 女人戴坤平不可以助事業ma??

頭像被屏蔽
今日聽到人話女人不可以戴坤平,因為崇迪是比女仔戴!!而坤平是比男仔戴ma??唔知係唔係ar!!:o
咁都得! 唔好聽D冇根據既野!佛又點會仲女輕男,絕對冇分男女,誠心就可
我係女,最鍾意就係坤平,暫時有5個坤平佛牌,我覺得帶後人緣好左{:6_327:}

其實帶坤平將軍能令男士增加人緣是有得解釋的

坤平將軍當年也是一名白衣亞贊 人緣法術了得人所共知
但不單這原因令男士配帶後能增加人緣
最大既原因是 坤平是百戰百勝的無敵將軍
他保家維國的戰績及所散發英偉之氣 令所有人專敬及令女子傾慕
這才是帶坤平將軍能增加人緣的背後原因

至於女子配帶後 並無不好的後果
只係人緣不會增加 因為女子不會散發英偉雄風
因此為人緣而選擇配帶佛牌的女士 坤平不是一個良好選擇(TB除外)
至於助事業 因坤平主要是以人緣幫助事業 沒有人緣當然事業較一般啦
總括而言 女子帶坤平將軍 只有擋險的效果

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
Oic!thx very much ar!!!!
lovelovemini 發表於 21-9-2011 20:14
甘女仔姻缘戴什么好啊?

蝴蝶
incool係乜....?
亞特蘭提斯 發表於 20-9-2011 01:27
其實帶坤平將軍能令男士增加人緣是有得解釋的

坤平將軍當年也是一名白衣亞贊 人緣法術了得人所共知

絕對認同 我都系帶坤平將軍  在工作上異性緣真系好好

評分

查看全部評分