新會員登記
搜索
樓主: 芭蕉仔

[注意] 有朋友好似誤中牌商伏!

無記錯店主係年青人,一男一女

店內擺滿貨品,陰牌正牌

x2 真心你有錢都未必會有屍油呢d甘陰既野比佢拉
不過聽聞個牌商一開始同佢講係屍油,之後先改口
TAISIN 發表於 16-5-2015 23:04
有句俗語叫:物以類聚...
錢係晒了,當交學費好了。之但係竟然上網去學點帶陰牌,他的人生似乎完了...
呢位 ...

都係..因為佢純粹想搵塊可以幫到佢做野既牌,完全無諗過個後果,我都同佢講完,個牌累撚到你係你既事呀,你吾好搞到屋企人身邊既人,希望佢可以諗得通拉
TAISIN 發表於 16-5-2015 23:14
人愈行衰運思考力愈迷糊...
請埋陰牌上身就真係...
聞說人比陰野纏身一聽到高僧念經會覺得周身唔聚財,你 ...

大埔太和寺??
我都未去過呀..剩係去過灣仔法身寺..
ShinHO@FB 發表於 16-5-2015 23:17
呢度班師兄係邊日冇聽高僧唸經就周身唔聚財...

似乎都係
Angus 發表於 17-5-2015 00:03
又坐骷髏又油....睇到唔舒服 :(

係..我本身對神佛呢d野無乜感應..
但每次見到d牌個樣係吾對路既時候個人都會好吾舒服
queenchelsea 發表於 17-5-2015 00:09
牌相已經好恐怖...........不過又學到嘢................

所以我以家真係好驚出面d牌商...
有陰野既鋪我已經吾會入去..
芭蕉仔 發表於 17-5-2015 00:46
都係..因為佢純粹想搵塊可以幫到佢做野既牌,完全無諗過個後果,我都同佢講完,個牌累撚到你係你既事呀, ...

人在迷失中係無可能諗得通的。
俗語:利慾薰心,俾鬼迷...等字眼就可以知。

幫到佢甚麼?追女仔?可能真係得,但係個女仔背後其實是水性...或者其他其他。仲有,追到個女仔唔係佢自己,係塊陰牌,與佢無關,個女仔心中所愛的其實是塊陰牌。。。自己講呢d比喻都覺得恐佈...
靠陰力得返來的東西,會結了多少孽?如何能還?
芭蕉仔 發表於 17-5-2015 00:47
大埔太和寺??
我都未去過呀..剩係去過灣仔法身寺..

一試無妨。
最好等其他師兄解答。
神龍猜 發表於 17-5-2015 00:44
無記錯店主係年青人,一男一女

店內擺滿貨品,陰牌正牌

算拉........以家都係吾好出去牌商到請牌.......好吾實在