新會員登記
搜索
樓主: 芭蕉仔

[注意] 有朋友好似誤中牌商伏!

見到骷髏都覺得係正牌,你朋友夾bank㗎?咁rock嘅

評分

查看全部評分

見到都唔舒服,快d叫你朋友攪掂佢!
牌商千祈唔好信,亦唔好再去。
Marron 發表於 16-5-2015 20:21
...

做牌商沒有問題,只是佢作為商人除了錢之外還有沒有道德規範。
雖然牌商為了賺錢落了不少嘴頭,但作為買方,見到咁大粒骷髏頭都覺得無問題想一試的話,咁;佢係存咩心態去請牌呢?
師兄,吾該打一兩個 X, 將 e d 呃人嘅牌商公告出來 la
姐係咁,唔講用料,剩睇法相,都唔慌好野la
Daniel0220 發表於 16-5-2015 19:21
唔使理嗰個所謂牌商啦!

叫左佢吾好再亂甘係出面亂請牌..
我都係將係呢到學到既野同佢講姐..

評分

查看全部評分

TAISIN 發表於 16-5-2015 19:35
其實你自己都好理解件事。
咁唔好彩,就只可以當自己唔好彩。牌商搵飯食,貨物出了門誰又會願意退貨呢?
當 ...

係呀,我叫左佢盡快處理左佢,叫佢拎去香港既泰國廟去比師父處理。
但佢岩岩好似上網睇人d人教戴陰牌,
我講佢吾多店,又話供請左返黎吾想哂錢
gmg168888 發表於 16-5-2015 19:45
話陰牌無甘平!....幾好!即系代表個牌商老實!

雖然我望落去果一眼一睇就知係陰牌,
但佢同我講佢請呢塊果陣係好合眼緣,
一拎上手就到直接請左
bosco2206 發表於 16-5-2015 19:45
見到骷髏都覺得係正牌,你朋友夾bank㗎?咁rock嘅

佢覺得個牌商多經驗d嘛,咪覺得個牌商吾會呃佢..
佢原本都吾肯信我。直至我上網幫佢搵資料,再問d師兄佢先肯信
Marron 發表於 16-5-2015 20:21
...

無辦法,佢可能覺得我岩岩先接觸佛牌無耐,
佢就戴左一段時間,吾信我講野