新會員登記
搜索
樓主: 芭蕉仔

[討論] 佛牌既店鋪

TC888 發表於 13-5-2015 14:46
咪係店鋪請佛牌,因為佢地大多數有陰牌賣,店舖睇佛牌,比其它朋友仔拉左你入來供 ...

其實有陰牌既佛牌店我基本上係吾會係果到請牌..除左上次我紋完符請完個古曼之後見到甘多陰牌甘返吾到轉頭之外..不過好多師兄話個古曼都吾係正法,所以我都送走左佢..

""比其他朋友仔拉左你入來供請""  你既意思係......??
TC888 發表於 13-5-2015 14:46
咪係店鋪請佛牌,因為佢地大多數有陰牌賣,店舖睇佛牌,比其它朋友仔拉左你入來供 ...

其實有陰牌既佛牌店我基本上係吾會係果到請牌..除左上次我紋完符請完個古曼之後見到甘多陰牌甘返吾到轉頭之外..不過好多師兄話個古曼都吾係正法,所以我都送走左佢..

""比其他朋友仔拉左你入來供請""  你既意思係......??
TC888 發表於 13-5-2015 15:57
咁你銷定有好多C兄賣真,如權兄,森兄,樹兄等............數之不盡重有佢地好樂易答你問題,最緊要爬多啲文, ...

明白 吾該哂師兄..
芭蕉仔 發表於 13-5-2015 15:55
師兄發兄到有咩問題?? 等師弟留意下

可能店鋪有古曼或者更高層次招客
TC888 發表於 13-5-2015 16:06
可能店鋪有古曼或者更高層次招客

下lol 可以影響到人既思維架..??
可以控制人入去請牌..??

因為你需要,所以你會好快迷惑入去店鋪選牌啦.
如果5需要你又點會係佢門口睇牌牙.
TC888 發表於 13-5-2015 16:11
因為你需要,所以你會好快迷惑入去店鋪選牌啦.
如果5需要你又點會係佢門口睇牌牙.
...

吾通我之前請牌果陣都係因為甘..
芭蕉仔 發表於 13-5-2015 15:48
其實純粹問下,,有d牌吾係陰牌,,但又吾算天神,,
例如2哥豐?? 5眼4耳(有人話係天神有人話吾係)
甘呢d應該 ...

佛牌唔係得陰牌同天神嘅。。。
建議你去 "泰國佛牌小知識 (新手必入) " 爬文,裡面有介紹。(我都爬ing)
最好睇返邊個師父,用咩法門開光。(師兄教的)
呢度請牌有度好,資料詳盡,呢度d師兄唔呃你。
最後,唔清楚係乜,唔好請!!!請著件陰嘅要人執手尾就唔好啦!

評分

查看全部評分

芭蕉仔 發表於 13-5-2015 16:07
下lol 可以影響到人既思維架..??
可以控制人入去請牌..??

快 d 去 “陰牌的禍害” 爬文,睇完你就知!
Marron 發表於 13-5-2015 16:22
佛牌唔係得陰牌同天神嘅。。。
建議你去 "泰國佛牌小知識 (新手必入) " 爬文,裡面有介紹。(我都爬ing) ...

我都吾中意陰 放心師兄
轉頭就準備爬一爬文~

評分

查看全部評分