新會員登記
搜索
樓主: moradok

[坤平] 屈騎,坤平派嬌(派更也三期)和我的緣份上集之邂逅

小小牛 發表於 15-5-2015 10:16
話口未完, 就見到有師兄分享 婆吞 Eaum 的 2556 自身了, 應該係好牌來的
...

師傅牌興趣不大,但都要留意一下
TAISIN 發表於 15-5-2015 17:13
多少符管咩色都好,我都冇乜所謂。
事實上塊屈勒霞麗是在很特別的情況請到的,所以我都不敢苛求怎麼了。或 ...

重點吾止多符管嘅,而係某些金符管版的用料會比較殊勝 你講到你塊有緣屈勒霞麗坤平咁特別,搞到我好好奇想睇下添
TAISIN 發表於 15-5-2015 17:14
師傅牌興趣不大,但都要留意一下

嘻嘻,試過好嘅師父牌,乃就豬咩叫中毒了
小小牛 發表於 15-5-2015 21:11
重點吾止多符管嘅,而係某些金符管版的用料會比較殊勝  你講到你塊有緣屈勒霞麗坤平咁特別,搞 ...

不是特別版,只係請回來的過程非常特別,或者咁講,真係有緣。
等月尾鑲好先詳細講。
小小牛 發表於 15-5-2015 21:13
嘻嘻,試過好嘅師父牌,乃就豬咩叫中毒了

我請過三塊師傅牌,只係試下,但當中一塊古巴耐真係好靚仔,當日DANNIEL師兄交俾我個陣已經覺得好靚,所以後尾都請埋塊小立尊。不過到依家都唔捨得帶。
TAISIN 發表於 15-5-2015 23:18
我請過三塊師傅牌,只係試下,但當中一塊古巴耐真係好靚仔,當日DANNIEL師兄交俾我個陣已經覺得好靚,所以後 ...

吾捨得帶 請番來吾帶做乜
TAISIN 發表於 15-5-2015 23:18
我請過三塊師傅牌,只係試下,但當中一塊古巴耐真係好靚仔,當日DANNIEL師兄交俾我個陣已經覺得好靚,所以後 ...

師兄等你好多報告出
小小牛 發表於 16-5-2015 13:09
吾捨得帶 請番來吾帶做乜

本身有其他帶緊!
太靚淨係掛住欣賞,呢D就叫玩物喪志。
guyguy 發表於 16-5-2015 13:31
師兄等你好多報告出

慢慢來啦,同你請個塊都未帶...
TAISIN 發表於 16-5-2015 17:01
慢慢來啦,同你請個塊都未帶...

帶晒佢咪得