新會員登記
搜索
樓主: moradok

[坤平] 屈騎,坤平派嬌(派更也三期)和我的緣份上集之邂逅

moradok 發表於 13-5-2015 23:47
其實你地所講嘅林律,姐係唔係依套,共製262套呀?

就是這套啦
小小牛 發表於 14-5-2015 13:50
派嬌 e 期牌(不論什麼版本), 暫時未聽過有人帶咗之后吾夾而出現負面反應, 反而派更也我最少聽過有三宗帶 ...

帶林律,粉紅肉,林律及粉紅,天藍路翁,天藍肉上晒頸度

補充內容 (15-5-2015 00:00):
再加派暗三符管,紫肉金符管上晒身

補充內容 (15-5-2015 00:00):
仲有派暗路翁上埋身,正呀
guyguy 發表於 14-5-2015 14:01
帶林律,粉紅肉,林律及粉紅,天藍路翁,天藍肉上晒頸度

好幸福唷
小小牛 發表於 14-5-2015 13:50
派嬌 e 期牌(不論什麼版本), 暫時未聽過有人帶咗之后吾夾而出現負面反應, 反而派更也我最少聽過有三宗帶 ...

我都除低左—排。。希望遲D带会好feel D
teco 發表於 14-5-2015 14:47
我都除低左—排。。希望遲D带会好feel D

師兄是什麼因由除低呢,不妨開一新帖分享一下

同病相憐,咁小小牛你得閒就要講下邊d牌適合我地呢d窮人請。
讓我觉有亲切感_"完美"!
TAISIN 發表於 14-5-2015 22:45

TAISIN兄, 講過 la, 你亦都請緊 la(屈勒霞麗 2558 坤平), 只是不知你有無請到金符管版, 如果無, 儘量快d 請番塊大模金符管版 而派嬌亦是, 儘量請金符管版和林律版, 粉紅三符管版得個罕有, 太貴, 只適合有錢人請 而至於派暗, 最好請到 catalog 有的三符管版, 銀符管版抵請, 昨天剛見到有金符管版, 供金雖然吾係天價, 但我覺得吾抵請, 揾番屈勒霞麗金符管版好過

以上的金符管牌, 都是供金應該吾會高過三千大元(街的牌舖另計), 我們這些窮人勉強可以負担得起 如果是 師父自身, 近期 Heabatov版主介紹的 婆吞 Eaum 自身牌應該是不錯的選擇(但講明我和身邊的人都未試) , 他的 2556 紅銅和阿伯加版你我都負担得起唷, 不妨一試的, 試得吾好吾使荷包肉赤 ar ma
TAISIN 發表於 14-5-2015 22:45

話口未完, 就見到有師兄分享 婆吞 Eaum 的 2556 自身了, 應該係好牌來的
小小牛 發表於 15-5-2015 09:52
TAISIN兄, 講過 la, 你亦都請緊 la(屈勒霞麗 2558 坤平), 只是不知你有無請到金符管版, 如果無, 儘 ...

多少符管咩色都好,我都冇乜所謂。
事實上塊屈勒霞麗是在很特別的情況請到的,所以我都不敢苛求怎麼了。或者我同塊牌之間的緣份就係咁。
正如你之前講,就算理事版都未必夠普通版咁正。
當然我唔排除多符管係更正斗啦,但緣份如此我又唔想強求。