新會員登記
搜索
樓主: 9394abc

[刺符] 請問阿贊喬刺符五條經文好嗎? 他會不會落陰法入符?

亞特蘭提斯 發表於 11-5-2015 18:53
千萬別找白贊紋身 除非好出名 !  好多師兄奶過野 唔算自己試下 包你五年後一定後悔 ...

依我所知, 阿贊喬係泰國好出名嘅師傅, 在you tube看過香港有線電視和台灣電視台都拍攝過他刺符作法, 所以之前才打算找他刺符, 師兄說除非白贊好出名就冇問題, 請問阿贊喬如何?
gmg168888 發表於 11-5-2015 20:03
師兄!各人有各人福報!...邊有得[[恨]]架!  安祖蓮娜...都有做D善事.又有領養孤兒![[即善行]]...但佢 ...

多謝賜教!
9394abc 發表於 11-5-2015 22:39
依我所知, 阿贊喬係泰國好出名嘅師傅, 在you tube看過香港有線電視和台灣電視台都拍攝過他刺符作法, 所以 ...

你認為OK就可以了 反正後果是自己乘擔的
9394abc 發表於 11-5-2015 22:39
依我所知, 阿贊喬係泰國好出名嘅師傅, 在you tube看過香港有線電視和台灣電視台都拍攝過他刺符作法, 所以 ...

有線同台灣某個陰法亞贊係有線捧出黎,而台灣就有一大班徒弟why?台灣有市場

其他自己諗
葵興間野無去過
但無論阿贊或佛牌
陰多過正
神龍猜 發表於 11-5-2015 19:32
可吾可以下次去泰國刺既時候搵返龍婆幫手加持?

(呢個問題我答你唔到)

好彩果陣無紋埋旁邊20層塔 5條經文同鑽石經文..
神龍猜 發表於 11-5-2015 19:46
其實師兄刺左就唔好擔心咁多,以免影響自己日常生活,多行善吧

順其自然緊
我又無諗會幫到我D咩既

甘我到時侯有機會去泰國的話搵龍婆刺
因為上次我果個9層塔係有色吾係油刺,,所以話一定要用紋身槍..
BKA 發表於 12-5-2015 01:22
葵興間野無去過
但無論阿贊或佛牌
陰多過正

你講葵興果間??
其實我果次刺完睇到既係雖然有好多佛壇,
但見到都有好多陰牌..
芭蕉仔 發表於 12-5-2015 13:43
你講葵興果間??
其實我果次刺完睇到既係雖然有好多佛壇,
但見到都有好多陰牌.. ...

見到多陰牌你就應該華麗轉身...撇啦!