新會員登記
搜索
樓主: TC888

昨晚恐怖在x

拜陰死得仲快
早幾年前該節目主持还算中立,只當作一般娛樂收聽还是可以,至從獨立收費後再加入有位嘉賓主持,四眼肥哥哥之後,又組團拜見某位白衣師傅,聲稱法力深厚,又做靈魂牌之類!愈見愈導人迷信,制作左D牌之後又放上網台,聲稱於畫面中有女靈出現,好明顯個牌係用电腦合成相片,當然有若天仙!最幣真係有人信呢!.最死就係嗰位肥哥哥把口好得,識得避重就輕!幫我剪開犮嘅師傅都同佢請左塊牌!但我自己對佛牌又知D唔知D,又唔知如何解釋佢聲!有D無奈呢
cpo 發表於 8-5-2015 04:47
早幾年前該節目主持还算中立,只當作一般娛樂收聽还是可以,至從獨立收費後再加入有位嘉賓主持,四眼肥哥哥之 ...

之前好似仲有個神棍李師傳
cpo 發表於 8-5-2015 04:47
早幾年前該節目主持还算中立,只當作一般娛樂收聽还是可以,至從獨立收費後再加入有位嘉賓主持,四眼肥哥哥之 ...

我知你講邊個喇,呢個聽佢講野都幾流,好神棍,但又成日話返大陸做野,人仔真好搵
就係多得哩D人,講到D佛牌神神怪怪、以為泰國佛牌好邪咁!