新會員登記
搜索
樓主: 芭蕉仔

魯士拉架..古曼童佩帶型..

RickyLam@FB 發表於 6-5-2015 17:48
咁就唔好係個啲地方請喇, unite大把好牌供請

果陣仲未發現在呢到..
甘我以家應該做既係去太和寺比師傅?
甘我係咪應該拎埋我d牌過去,如果發現在陰牌可以比埋師父?
芭蕉仔 發表於 6-5-2015 18:07
果陣仲未發現在呢到..
甘我以家應該做既係去太和寺比師傅?
甘我係咪應該拎埋我d牌過去,如果發現在陰牌可 ...

冇錯
頭像被屏蔽
請問主要什麼功能
芭蕉仔 發表於 6-5-2015 12:13
因為我請果日我都見到有幾多陰牌下..
有咩7女抱坤平..碌葛果d..直情有張紙寫低呢個係咩黎..
...

牌舖請所謂既師父黎香港做法事或者刺符,你都可以係網上搜尋一下佢個名,睇下師父咩來歷

ok..不過我漏左樣野無講..我請果陣佢地都同我講係正法供佢..
姐係紅糖水呀..糖呀..水..可樂..益力多果d..
韋拿 發表於 6-5-2015 23:05
牌舖請所謂既師父黎香港做法事或者刺符,你都可以係網上搜尋一下佢個名,睇下師父咩來歷 ...

其實我上網search過
d人話佢係魯士界都幾出名..我先去架咋
只可以怪我太貪心,,個人太過急
頭像被屏蔽
啊, 新手最好供請正牌 或 睇落正常d牌 ,
材料用( 花粉, 經粉, 老牌碎 )之类嘅祟迪/ 必打
最為保險, 更好係有点"名氣"的, 從最基礎入手, 雖然慢但安全,
"急功近利"最終會累死自己 及 家人 ,  慢慢上來學習 及 多發問
自然變<老手>

芭蕉仔 發表於 7-5-2015 08:50
其實我上網search過
d人話佢係魯士界都幾出名..我先去架咋
只可以怪我太貪心,,個人 ...

犯錯係每個人必經階段,下次小心便可
axe 發表於 7-5-2015 12:20
啊, 新手最好供請正牌 或 睇落正常d牌 ,
材料用( 花粉, 經粉, 老牌碎 )之类嘅祟迪/ 必打等
最為保險, 更好 ...

以家主要都係戴祟笛+必打,仲有1條財龜..
韋拿 發表於 7-5-2015 17:39
犯錯係每個人必經階段,下次小心便可

thanks...
不過我原本以為果間野好出名..想問可吾可以開鋪名..?
因為我好似以前係電視果d睇過佢地有賣廣告..

但原來岩岩有人擺左個新聞上fb 佛牌group..
我睇到之後個人有d驚驚地..

如果吾post得出黎既話麻煩版主幫幫手del左佢..
我以家個人吾知點甘..15/16..

果單阿贊明既新聞..吾知甘多位師兄有無聽過..
我就係去葵興果間泰國X到刺符同請呢個古曼(碌角)..