新會員登記
搜索
樓主: Kenken913913

[坤平] 第一次出帖...龍婆沙礦2551坤平!!!!!

呢塊係我朋友幫我請既牌..我既第1次..當然仲有另外其他..
我都有香味..到以家都半年了,都仲係好香
佢話都係撒礦,但又有師兄話無見過呢塊..我都吾知
芭蕉仔 發表於 6-5-2015 01:18
呢塊係我朋友幫我請既牌..我既第1次..當然仲有另外其他..
我都有香味..到以家都半年了,都仲係好香
佢話都係 ...

咁就真係未聽過 龍婆沙礦的坤平有香味喎
師兄, 影埋塊牌后面 la
補後圖

評分

查看全部評分

小小牛 發表於 6-5-2015 10:56
咁就真係未聽過 龍婆沙礦的坤平有香味喎

真係有香味..好似話叫人緣粉??
你呢塊係 2555 不是2551
ahyip1314 發表於 6-5-2015 13:33
你呢塊係 2555 不是2551

唔係掛....我初頭聯絡賣家想要2555,佢話冇,得2551,就請左呢塊喇

唔通比人搵笨..
Kenken913913 發表於 6-5-2015 13:43
唔係掛....我初頭聯絡賣家想要2555,佢話冇,得2551,就請左呢塊喇

唔通比人搵笨.. ...

呢塊都OK既  2555原廟的  不過其實2538冇符管 同2543細模冇符管都唔係貴 點解唔揀呢兩年?
ahyip1314 發表於 6-5-2015 13:52
呢塊都OK既  2555原廟的  不過其實2538冇符管 同2543細模冇符管都唔係貴 點解唔揀呢兩年? ...

一來之前睇過 2555金面眼緣幾好好靚,同埋自己預算唔多 D牌都係想1000樓下

另外想問其實點分年份,55同51 同其他好似一樣樣...
Kenken913913 發表於 6-5-2015 13:57
一來之前睇過 2555金面眼緣幾好好靚,同埋自己預算唔多 D牌都係想1000樓下

另外想問其實點分年份,55同5 ...

51 法相係冇眼珠無樣的 同大塊少少