新會員登記
搜索
查看: 4483|回復: 15

[四面神] 四面神

其實係吾係好似大家講得咁勁呢.,,又話中六合彩,,又中馬
上個月去過大圍拜過四面神,我同四面神講希望財運吾好太差,
我吾需要中幾百萬,幾千萬
比我中一次 幾萬或幾十萬便心滿意足
我又向四面神承諾如能得到 五十萬的話我會捐 十萬出來做善事
但差不多兩星期都沒有任何改變,所以我都吾知去吾去多一次好

=O= 我一般都只要求 平安順利
希望師兄早日得償所願
我都希望可以如願得償
唔好過份迷信喇..如果係咁泰國就唔會咁窮,同埋福報同業力都係因數
再去多次.當還神+道歉

評分

查看全部評分

師兄!佛力因人而異多作善行!
不要太迷信,佛力因人而異,多做善事必定會得到保佑~

老細 人人講下求下又話得 世界就算唔大亂 都無人再努力工作 搞下搞下工都無人開
你去求財 仲要同個神開條件 比唔到你就唔拜佢咁寸? 求50萬捐10萬 真係比到你咪好便宜咗你 !?
財神又好 四面神又好 施財施福報都要睇因果睇功德既 你條命生出來無財運 又唔比人更加努力做功德
你估四面神同財神真係可以偷李嘉誠D福報施比你咩

唔好咁迷信啦 努力工作 有時間做下功德 財運就會改善啦

評分

查看全部評分

如果一求就成哩種願...除左你前幾世種落好大福報,我都想唔到有沒理由!!我日又拜夜又拜,咁我咪應該D錢多到洗唔晒師兄腳踏實地啦!!

評分

查看全部評分

樓主同我開頭拜神戴牌嘅動機一樣,得閒睇下關於因果、功德、福報嘅文章資料你可能先會明
明白哂...多謝各位師兄