新會員登記
搜索
樓主: guyguy

[討論] 有冇想過高僧結緣比你聖物會否帶?

小小牛 發表於 9-5-2015 22:49
係嘅,派嬌粉紅肉的佩戴結果,聽番來都是助人緣為主

雖然我都有帶派嬌粉紅,啡及花香藍路翁上身,但其實我好想帶下派嬌啡肉,佢講到成個系列的no1,又有黃金花,重派更也料,但味道跟其他系列唔同,有點心癢癢想試,但又唔捨得派暗三符管版,大獲,點選擇好

夏天有時候真係好難搞,特別對粉模黎講包包膠,成點事keep 住永久,你可以泳水都得

補充內容 (9-5-2015 23:28):
到時帶埋泳水,一定冇水鬼
guyguy 發表於 9-5-2015 23:02
雖然我都有帶派嬌粉紅,啡及花香藍路翁上身,但其實我好想帶下派嬌啡肉,佢講到成個系列的no1,又有黃金 ...

派嬌派暗一齊掛哂上頸囉,無乜問題o架喎
小小牛 發表於 10-5-2015 11:33
派嬌派暗一齊掛哂上頸囉,無乜問題o架喎

我諗guy師兄係想試驗派暗,派嬌的能力去到邊度,但係派暗呢期帶得十分之順又唔想除低...
小小牛 發表於 9-5-2015 22:51
含水成份重嘅牌,就吾好吹了

唔拿出來講,點知水份高!

貪心從來都是人類發奮的原動力,只係是否貪得期所。
TAISIN 發表於 10-5-2015 17:01
我諗guy師兄係想試驗派暗,派嬌的能力去到邊度,但係派暗呢期帶得十分之順又唔想除低... ...

如果一塊帶得順,再試帶另一塊是沒有問題的
TAISIN 發表於 10-5-2015 17:03
唔拿出來講,點知水份高!

討論當然可以 la, 只係吾好「吹」(誇大失實之意)
TAISIN 發表於 10-5-2015 17:05
貪心從來都是人類發奮的原動力,只係是否貪得期所。

Ok, do yr right thing
小小牛 發表於 10-5-2015 21:06
如果一塊帶得順,再試帶另一塊是沒有問題的

看前文,guy師兄應該抄了牌不久...
點夠膽換...