新會員登記
搜索
樓主: guyguy

[討論] 有冇想過高僧結緣比你聖物會否帶?

小小牛 發表於 9-5-2015 14:14
派嬌啡肉的花香味好正o架呢  乜派暗承繼吾到呀

亞贊仲咁出名你都未聽過呀  ...

派嬌個係列黎講,啡肉金符管係最好最珍貴,但香味呢,粉紅肉係最香噴噴,其次天藍肉
guyguy 發表於 9-5-2015 19:51
派嬌個係列黎講,啡肉金符管係最好最珍貴,但香味呢,粉紅肉係最香噴噴,其次天藍肉 ...

粉紅肉直頭係香水味
TAISIN 發表於 9-5-2015 16:29
呢隻啡係草藥味...還可以接受到的。
我諗住配返個防水膠殼帶,事關我帶完返屋企一定會用水洗一洗,等佢冇晒 ...

當然要包防水殼 la, 大熱天時,如果只包開合殼,d 汗蒸氣會搞到牌塊表面「潮」哂

師兄,千萬不要說跟我學,對於佛牌,我都係新手一名,同你講的,都只是執人地d 口水尾,大家吹水閒聊而已
TAISIN 發表於 9-5-2015 16:33
OK啦!
夾唔夾,福報夠唔夠真係唔清楚,不過得承認跟屈啦霞麗之間係有點緣份的,詳情收到牌先PM話你知。{:4_4 ...

同 龍婆添有緣,你個荷包將會好大鑊
小小牛 發表於 9-5-2015 21:08
粉紅肉直頭係香水味

人地嗅到個陣味到香到不得了,不過陣香味,人地吸完之後,對帶粉紅肉關係唔同左,人際關係
小小牛 發表於 9-5-2015 21:15
當然要包防水殼 la, 大熱天時,如果只包開合殼,d 汗蒸氣會搞到牌塊表面「潮」哂

師兄,千萬 ...

水繼續吹
小小牛 發表於 9-5-2015 21:17
同 龍婆添有緣,你個荷包將會好大鑊

佢幫到我荷包自不然會有緣
guyguy 發表於 9-5-2015 21:32
人地嗅到個陣味到香到不得了,不過陣香味,人地吸完之後,對帶粉紅肉關係唔同左,人際關係 ...

係嘅,派嬌粉紅肉的佩戴結果,聽番來都是助人緣為主

含水成份重嘅牌,就吾好吹了
TAISIN 發表於 9-5-2015 22:32
佢幫到我荷包自不然會有緣

有人開始貪心了