新會員登記
搜索
樓主: guyguy

[討論] 有冇想過高僧結緣比你聖物會否帶?

TAISIN 發表於 9-5-2015 10:13
依家對我來說算係完成了坤平這個目標一半,餘下的真係睇下有冇咩特別版或師兄們有冇好介紹,特別版真係可遇 ...

師兄如此態度對極了
小小牛 發表於 9-5-2015 10:25
有灰味, 什麼肉呢 我d 派暗未番, 無得聞, 不過如果係派嬌, 就乜嘢肉都係香嘅  同埋,  ...

原本想要泥漿,但後來改了啡,啡d味冇咁重,可能係比草藥味復蓋了所以冇咁重味!

亞贊仲...新的目標
小小牛 發表於 9-5-2015 10:25
有灰味, 什麼肉呢 我d 派暗未番, 無得聞, 不過如果係派嬌, 就乜嘢肉都係香嘅  同埋,  ...

講效果...我覺得某程度上都要睇返個人自身的福報,否則效果都唔會明顯!
TAISIN 發表於 9-5-2015 11:46
原本想要泥漿,但後來改了啡,啡d味冇咁重,可能係比草藥味復蓋了所以冇咁重味!

亞贊仲...新的目 ...

派嬌啡肉的花香味好正o架呢 乜派暗承繼吾到呀

亞贊仲咁出名你都未聽過呀 Anyway, 你帶咗你手上的派暗和屈勒霞麗先 la, 這兩款坤平含骨粉量吾係好高咋, 哥仔你吾使驚喎, 戴上頸 la 喂
TAISIN 發表於 9-5-2015 11:48
講效果...我覺得某程度上都要睇返個人自身的福報,否則效果都唔會明顯!

師兄, 這是戴佛牌的基本常識了 咁你日行一善未呀
TAISIN 發表於 9-5-2015 11:48

同埋點解推介派嬌, 派暗和屈靳霞麗 2558呢, 因為這三期牌的用料都好足, 制作認真嚴謹, 師父加持陣容亦夠強, 加埋供金便宜 就算你戴咗之后, 無論係你自身福報吾夠又好, 你同塊牌吾夾又好, 都吾會好肉赤吖嘛
小小牛 發表於 9-5-2015 14:14
派嬌啡肉的花香味好正o架呢  乜派暗承繼吾到呀

亞贊仲咁出名你都未聽過呀  ...

呢隻啡係草藥味...還可以接受到的。
我諗住配返個防水膠殼帶,事關我帶完返屋企一定會用水洗一洗,等佢冇晒D汗味。

我係新手,要跟你地篥學的東西還有很多。
小小牛 發表於 9-5-2015 14:31
同埋點解推介派嬌, 派暗和屈靳霞麗 2558呢, 因為這三期牌的用料都好足, 制作認真嚴謹, 師父加持陣容亦夠 ...

OK啦!
夾唔夾,福報夠唔夠真係唔清楚,不過得承認跟屈啦霞麗之間係有點緣份的,詳情收到牌先PM話你知。
會,一定會帶。去泰國請牌時,間中也遇到這些善緣
lwh2011 發表於 9-5-2015 18:47
會,一定會帶。去泰國請牌時,間中也遇到這些善緣