新會員登記
搜索
查看: 13039|回復: 102

[其他/冠蘭] 帶來人緣的小立尊

火.. [複製鏈接]
好抱歉,無靈異野睇,只得個配帶報告

無錯,因為帶住佢,有人同我講關於佢既話題,更而得到特別厚待(咪心邪呀,UNITE無呢D野架)

估唔估呢粒係咩野小立尊呢?估中加 U 幣,但請自行通知我喎

唔駛矇起對眼睇喇,厚格

係咪好奇怪,點解會係人緣呢?我當然唔會咁行貨咁話因人而異啦,但托賴帶住都平平安安,開開心心

話說我去兩次泰國都係帶住佢,第一次去就搵阿權師兄帶我去包個銀殼,靚靚

之後就返酒店途中,去左個 “FOOT 馬沙”,個嬸嬸好好奇咁睇我個小立尊,我就多口一句,用廣東話講力泥,佢就作勢鋸我頸。我就用好簡單既港式英語同佢講︰No, I will die, 力泥 not inside my body

全程好愉快,大家都用 D 唔鹹唔淡英文溝通

之後第二次去泰國,當時係華欣酒店坐 shuttle 出去夜市,個司機等客人果時見我帶住個小立尊,佢就講左句 excuse me 之後好小心咁拎起黎睇,之後講左句 BUDDHA ,就打開左話題,佢輕輕介紹華欣,到夜市果時又教我地回程點返酒店

係好實在架,因為佢而打開左話題,咁都可以叫帶來人緣丫

評分

查看全部評分

力泥嘛?
thx for sharing
睇細圖唔清楚,多謝師兄先
2558 阿贊細釘自身小立尊(理事版)
力泥嘛 X 2
2558 鍾釘尿 自身小立尊
頭像被屏蔽
昅昅先
早睇早享受
佛牌小立尊